Follow Viruspadu

Sunday, November 09, 2008

untuk pemenang

tahniah kepada pemenang2 contest di blog PINK ini :D

tahniah buat shikin, tahniah buat musliha dan tahniah juga kepada yang printscreen 444,444 tu :p

oh yer, pemenang 444444 tu adalah lelaki, dia suh saya syyyhhhhhhh... sbb tu saya diam2 juga, :p, sbb tu uols tak tahu sape kan, tp kan... sowiiiiii saya kena beli benda lain lah untuk dia, sbb hadiah ole2 dari sarawak mcm tak sesuai la pulakkk :D... cik abang, tunggu sikit hari la yer, acik kena jalan2 carik hadiah dulu lorrrrr

ops... gambar tangan jer, gambar orang tukang balut ni, tak leh kasik tayang, sheksi tauuuu



dah siap balutttt... balut pakai kertas minyak ajer senang nak post :p

en.laloque akan postkan esok pagi , isnin... jadi yang berkenaan tolong check2 peti pos yer

yang lain2 jgn terasa hati yer, nanti kita wat contest lagi yerrr...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

@LiYaNNuaR said... [Reply to Comments]

x sabarnye nak tau sape pemenangnya... huhuhu

sufiaadam said... [Reply to Comments]

wow.. besarnyer hadiah.. bestnyer...

Anonymous said... [Reply to Comments]

wah wah organizer yg bagus, menepati janji.

umisha

su said... [Reply to Comments]

wah sape yg bertuah tuh?

wanie said... [Reply to Comments]

byk nye hadiah...siaoa pemenang tu agak nye ye

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. bestnya dapat hadiah.. nak hadiah gak..

Musliha said... [Reply to Comments]

walalalala..
saya yg setia menanti..
walalalala..

nasaoji said... [Reply to Comments]

rajin tui kak VP nih ek...nak aura rajin skeett leh dak?...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

bukan untuk akak pun ada gak ke...? hiks...

Anonymous said... [Reply to Comments]

lenkali kalo saya menang saya pun nak suruh vp syyy...syyy... la...
hehe...ewah, mcm boleh menanggggggggg..

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

kak..kejappp...bed sheet akak tu sebijik cm ryn punyeeee..hahahhahaa...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

vavavavava besonye adiah.. nak jugakkk ;p

apple said... [Reply to Comments]

aik?! last baca aritu msh citer jln2 kat kuching. hr ni masuk tgk dah byk stori. mekap pun dh baru blog ni. cantek3x. nisa nak dpt adik ye? tahniah zaimah. semoga dianugerahkan kesihatan yg berpanjangan ye.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^