Follow Viruspadu

Friday, December 19, 2008

acara potong kek

saya mmg nak update pasal potong2 kek ni, tp gambonya takde, almaklumlah masa ni bateri kamera sangat lah lownya, bukan takat low lg, mmg dah yilek, nak on kamera pun cannot mar

so terpaksa la tunggu adik beradikku update, so boleh cilok gambar, tq mulut beso, sbb update, so gambar2 ni adalah dari mulut beso yer kawan2,

lepas kejadian dera mendera tu, en.laloque terus ke rumah anna kat putrajaya bersama makwe kesayangan yang tak boleh berenggang langsung tu, nisa ler sape lagi, sbb memang janji nak amik kek kan

susah jugak nak jaga kek banyak tingkat ni kan, pastu pulak budak nya "baik2" pulak tu, lg la susah nak jaga :p

sementara nak tunggu potong2 kek, kek memang dah sedia letak kat ruang tamu, budak2 pulak kat mana letak kek, kat situ la depa nak main lari2 la gaduh2 lah, sumpah sakit jantung saya dibuatnya, takut sangat kek tu jatuh ke, depa tersepak ke, apa lagi suara mak mak masing2 dah mcm tarzan, kejap2 menjerit

"jgn lari2 kat kek tu"
"jauhhhhhhhhh jauhhhhhhh"

si onald ngan erieq pulak mmg dah standby kamera, kalau kek tu jatuh mmg dorang terus amik gambar hahahaha, sabo je la tau

saya pun tak terkecuali menjadi tarzan, walaupun anak ku sorang ajer hikhikhik... nisa pun leh tahan melasak uols, nak2 plak dia bukan paham orang ckp apa sgt, pastu main hayun tangan tak tentu arah, adoilaaaaaaaaaa... terasa lambat betul tunggu semua siap, nak potong kek ni, last2 saya lari kat dapor, tak tahan nak tgk! hiks, atlis kalau kek tu tumbang budak2 ni langgar pun bukan depan mata saya keh keh keh, tak la terasa sangat kan :p

yelah uols acik yang sponser itu kek mar, harus la saspen lebih, apa2 jadik, mmg saya lah orang paling terkilan hikhikhik

tak caya tgk gambar, budak2 saje dok jalan keliling kek tau, arghhhhhh... tekanan guwe hahahahaha... adoi bila fikir balik mmg kelakar, betul2 uji kesabaran sungguh la

kan saya ckp, nisa pun sama naik jer masa ni, lasak hamat

tadaaaaaaaaa... ini keknya, bukan saje cantik malah sedappppppppp sekali, tq anna sbb buat kek yang sedap giler ni, walau 3 tingkat, tp licinnnnnn satu family weols jer makan, sorang makan bertambah2, padahal memang potong besar2 pun, gila lahap masing2,

makan ramai2 memang best kan :D

akhirnya setelah melepasi beberapa dugaan, kek itu selamat dipotong jua, legaaaaaa acik


weols nyanyi lagi "Allah selamatkan kamu" kat atam ngan ciput

kebetulan abang sulung saya punya besday baru jer lepas, so sambut besday abang sekali

saya tak lepak lama, masa atam bukak2 hadiah, separuh jalan, saya mintak izin balik dulu ke seremban, almaklumlah, zack-u keje, en.laloque keje hari isnin kan, saya jer mc seminggu :p

ok ini penutup untuk kenduri ceera di cheras baru, kalau ada lain nanti saya tambah2, ok minggu ni kenduri kat belah lelaki pulak

oh yer kang mesti ada yang tanya berapa harga kek tu kan, ok harga kek itu adalah RM350.00, boleh order sama anna di http://bake-freshly.blogspot.com/ ok

ok itu jer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

tanteknya kek tu....ijo lagi...apa pun ceera tetap menten ngan kurung ijo dia ...

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

boleh tahan jugak rega kek ni ye tp tk pe kalau rasa sedap puas hati

atty's said... [Reply to Comments]

canteknya kek tu mah..

Musliha said... [Reply to Comments]

sodapnya kek..
3 tingkat.. sakan makan..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cantekk woo kek tu..t ley order..utk sape ekk??

lily lotus said... [Reply to Comments]

unik nmpk tmpt stand cake tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^