Follow Viruspadu

Monday, December 15, 2008

backup blog

uols perasan tak masalah blog sekarang

alah masalah yang tetiba kena remove tu lah

uols sudah ada backup kah???

saya sudahhhhhhhhhh... yelah kan, malang tak berbau ye tak

hari ni tgk kawan2 kena, dan mungkin ya mungkin tidak terkena pada kita,

so sebagai langkah berhati2, saya juga sudah buat backup di wordpress

dan ini blog backup ku http://viruspadu.wordpress.com/

sama ajer isi dalamnya, cuma colour ajer yang saya belum ubah, tp dah nama pun blog backup kan, jadi maybe saya tak mekap beria2 :p

jd mcm mana??? uols sudah backup kahhh?????

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

kojah said... [Reply to Comments]

adoyaiiii...kne ke backup nie sis???

wanie said... [Reply to Comments]

ye la...dengar jugak byk blog kena remove..wanie pun baru je buat backup kat wordpress

MarlissaMusa said... [Reply to Comments]

hi kak,
bleh ajar tak macam mana nak buat backup semua entry kita dalam wordpress?

susah tak?macam mana eh?

mekasih

Asiahaha's said... [Reply to Comments]

kakak, saye dah buat dah. takot gak kalau tibe² kena remove. hikss. saye dah tahu. tadi tanya akak. tp akak mcm bz saje.hehehe. saye godek² sendiri. akhirnye jumpa dekat tool n then import. hiks2 ;)

mama mya said... [Reply to Comments]

saya x wat back up n saya lah salah seorang yg blog kena removed.. uwaa uwaa..

Eija Sam a.k.a Purple 28 said... [Reply to Comments]

aaahh...vp, cemana nak backup ke wordpress tuh

Ina said... [Reply to Comments]

kak vp tolong ajar ye cmner nk backup. kiter pn dh create blog baru ni. archive byk kalau nk copy balik satu2. tolong ye. tq kak vp :D

Aleeya said... [Reply to Comments]

sian kan yg kena removed..., tu sbb awal2 hubby dah back up kan....sedih woo klo ilang camtu je.

Musliha said... [Reply to Comments]

aiseh.. kita buta it..
cemana nak backup?

Tny said... [Reply to Comments]

Errmm.. tu lah.. lately, byk je dgr bloggers' blog kena removed! Cmne leh jadik cmtu yea? **wondering...

Bagus gak idea backup.. ha'ah wat tutorial yea.. TQ :D

mentibang's family said... [Reply to Comments]

vp. camne nak buat tu??

fara said... [Reply to Comments]

mcm mana nk back up ni..ajarkan lah..hehehe

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

emmm.. kesian kan.. nak kena backup gak la..

Jazimin said... [Reply to Comments]

isk..isk..ada jugak blog kene remove ek...kalau camtu,kena buat backup jugaklah...thanks atas information ni ek....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^