Follow Viruspadu

Tuesday, December 16, 2008

bersanding malam berinai

malam itu ciput tak lewat :p

baguihhhhh baguihhh!!!! hikhikhikhik, lgpun dah nikah kan, so malam tu tak la terasa sangat, masa nak nikah tu jer yang terasa bebenor walau lewat seminit gitu kan, dia punya risau harussss over kan

malam itu mereka memilih baju hijau, eh ni songket ke??? oh yer, songket hijau!

tu dia hero hindustan sudah sampai, berarak sampai pegang tangan anak buah hahahah boleh la pulak mcm tu ciput oiiii, belasah ajer la, janji sampai ye tak keh keh keh


"cepat tam cepat keluar" ohhhhh masa ni saya mcm kecoh2 sikit, yelah pengantin perempuan dah keluar ngan kipas tak bawak nya semua, adeh! berlari2 saya masuk dalam mengejo kan kipas, kelako betul, hilang sakit bila terkocoh kacah ni, tp lepas ni, abis sengal2 satu badan


sepasang ajer


pasukan kuning, kompang!


masa tepung tawar, renjis2



acara bergambar atas pelamin


dalam bilik pulak, amboi atam sudah tidak sabar kah mau landing, baekkkkkk punya ko baring tu?


ok dipendekkan cerita, lepas habis sesi bergambar, sesi makan, haji ciput bersama family pulang ke rumah

weols pulak, masing2 dah flat, bentang tilam, booommmmmmm masing2 fengsannnnnnn lahhhhhh

esoknya akan jadi hari yang bersejarah, esoknya adalah pertemuan 4 mata bloggers tegar gitu, tak sabar tunggu hari esoknya, kalau saya sihat betul2 kan bestttttttttttt

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

lawas nya..nasib malam ceera dpt gak berarak..hehehhe..

gambo kita kty dah ltk kt blog kty

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

hiksss..teringat masa kawin dulu la plak...

Musliha said... [Reply to Comments]

lawa baju hijau lumut..

Pink Mama said... [Reply to Comments]

lawa Ceera, baju hijau tu pun cantiknya :)

umieadam said... [Reply to Comments]

wah kenduri malam pun nmpknya grand..
kiranya tak berapa ralat le siang tu hujan, kan??

cantik ar baju berinai tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..grand la..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ijao yg menawan

lily lotus said... [Reply to Comments]

cantik ijau tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cantekk gilerr ira ni taO....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^