Follow Viruspadu

Tuesday, December 16, 2008

ceera salin2 baju

ahaks

seperti yang dijanjikan, meh acik tepek gambo2 salin baju, tp gambo kat saya ni mcm biasalah kan, kualiti sangat lah hampeh, idaklah seperti yang pro2 punya gambo, lagipun uols, sangat susah nak amik gambo masa ni, sbb kamerameng nya ramai bebenor, so kena selit2 amik gambo, saya berdiri dari kejauhan sajork, pastu zoom2 gitu, sbb tu gambo tak berapa jelas, kaler pun tak berapa nak terang lah, takpe la kan, asal ado, nak tgk yang cantik2 kang, kita tunggu fotografer yang bebetul publish acik tepek sekali lagi yo, itu pun kalu rajin lah :p

ok malam tu, eh idak le malam benor, sbb lepas nikah, family haji ciput dah balik semua, ceera memulakan persolekannya pulak untuk tukar2 baju

semua bajunya ada 3 jenis

ini jenis pertama, baju songket ala2 pahlawan ewahhhhh... masa ni jiwa gediks ceera belum panas lagi, nak bergaya pun suh orang ajar, "alaaaaa ajarla atam nak buat mcm mana" keh keh keh, weols pun belasah la suh dia baring la tangan kat dagu la apa la, janji ada ala2 model sikit sudah


tapi atam mcm tak biasa lak aihhhhhh, sblm ni tak payah ajar, elok jer terliuk lentok depan kamera wakakaka, biasalah awal2 malu2 lagi gitu


ini baju ke dua, ini baju apa ek uols, baju jawa ke hape, punya la tinggi atas kepala dia tu, tp nice! lawaaaaaaaa jer atam pakai, yela kan orang dah lawa, bentuk badan dah lawa, pakai apa pun lawa, huhuhuhuh... masa ni engine atam dah panas dah, dia posing sendiri jer hhuhuhu hebat tam hebattttttt!!!!

masa dia pakai baju ni, nampak bambam sikit badan dia, maybe sbb baju tu mmg membambamkan badan dia keh keh keh, weols tergelak2 masa tu, "oi oi, baju ni la beso" kata atam hangen kena gelak hahahaha

dan ini baju lasssttttt sekali, harusssssss baju hindiaaaaa mali, sari...

sangat sesuai ngan muka atam, hikhikhikhik... dan rasanya ini yang paling lawa dalam banyak2 baju laaa...

ok dah2... 3 baju jer

ceera nak tukar baju untuk bersanding malam berinai pulak

tunggu acik update lagi yo!

p/s: ceera tu atam, atam tu ceera, saya panggil ceera tu atam, sekian dimaklumkan, takut ada yang konpius lak

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

*ayu* said... [Reply to Comments]

ye andak..
eh! ye VP..
huhuhuuhu....

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

salam vp..

ari tu sempat salam dan past hadiah je. x sempat nak bersembang...apa ntah lagi nak bergambo...kan?

Tny said... [Reply to Comments]

Waahh.. baju ala2 bollywood.. cantek..

Anonymous. said... [Reply to Comments]

cantiknya ceera... pergh, manisss sajaaaa tgk

fana said... [Reply to Comments]

kak vp...tu cam baju siam rasenye..bukan jawa...ngeheheh..tp mmg tanteeekkk

Musliha said... [Reply to Comments]

sungguh..
baju sari yg last tuh paling lawa..

Nad said... [Reply to Comments]

Aahh..tu bkn baju jawa..Mmg confirm baju siam..pernah pki baju ala2 tuh time nari tarian siam dolu2 masa kat uum..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh... tu baju siam la vp.. baju jawa tak cenggitu.. anyway memang cantik ceera..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cantik lagi....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^