Follow Viruspadu

Monday, December 01, 2008

Email yang tak berbalas2

Maaf yer

Maaf sangat2

pada yang email saya beberapa kali, tapi tak jugak saya balas

pada yang email mintak no fon / alamat wan enon, insyaAllah next week saya balas, rasanya saya dah kuat sikit next week, insyaAllah...

pada yang email produk, juga nanti kita bincang2 yer

hadiah juga saya masih tak pos2... maaf sangat buat tertunggu2, maafffffffff

doakan saya cepat ok yer :D

sekarang ni, alhamdulilah, walaupun loya tp saya masih boleh makan, berbanding dulu, mabuk kali ni hanya 30% jer kot dari mabuk peknenkan alesha dan annisa, alhamdulilah, kalau dulu ulang alik spital, tp kali ni, masih boleh bekerja seperti biasa :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

semoga mah cpt elok ye dr loya2

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

sabar yer kak...

saya sentiasa menanti entry2 dari akak...

love u kak..

wanie said... [Reply to Comments]

semoga vp tak mabuk lama2 ye

Musliha said... [Reply to Comments]

YER.. MOGA VP CEPAT SEMBUH..
DUGAAN..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

moga VP cepat abes mabuk yer..

rindu ngn entry dpd VP tau!

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

syabas vp kerana berjaya menghadapi saat saat mabok dgn jayanye. weldone.

Mulan said... [Reply to Comments]

vp.. get well soon... rundu nak dgar cerita Nisa..

Aleeya said... [Reply to Comments]

siannyer..sabar yer, kejap je berlalu le semua tu..next week besiap sedia lak utk makan, makan dan makan yipiiieeee

kobin said... [Reply to Comments]

emm muga cpt sembuh...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alhamdulilah.. semoga vp cepat baik ya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

dam juga semoga kali ni lebih kuat semangatnya.. insyallah

~cha~ said... [Reply to Comments]

Kak VP+Abg Laloque,

Makasih replied e-mail bagi no.Wan Enon.
Dpt tlg kwn yg kepingin anak sgt tu.
Makasih byk2.

Jaga diri baik2 k?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^