Follow Viruspadu

Tuesday, December 23, 2008

ensem kah?

hiks... dari blog erieq, saya cilok jer :p


sapa mau? hikhikhikhik, kena takel kakak kesayangan dia dulu :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

ai vP.. arinie xmnyak entry pun? kite ngh tunggu jugak nie..hee

_ciK ja_ said... [Reply to Comments]

hahaha.. saya tekel akak nie.. jom kaple.. wakakaka.. nak dating kat ner??

umieadam said... [Reply to Comments]

macam animasi je gambar tuh..
mmg encem pun..

Anonymous said... [Reply to Comments]

kakak dia pun cantik & sweet, soft spoken lagi..

mama erfan said... [Reply to Comments]

ye la vp...nape tak banyak entry...kita tunggu tau...sihat dak? kat umah ke kat opis?

cik anum said... [Reply to Comments]

kak, nak emel add. nak send qoutation.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

ahakz!! c erieq ni y wat mbr N EJA tu x lena tdo woo..dukusha jerkk aritu ms knduri ceera...harap2 erieq bace..lalalallalalala....

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

nanti kak ummu soh cikara atau cikja tekel ek. agaknye diorg bekenan tak erieq neh. huhuhu. tapi tekel akaknye kan? senang tuh. kat sini pon banyaaaaaak buah mangga.

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

tang gigi dia tu encem.. huhuhu

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

hahahhahahah..bulih ke?? kene tekel kakak nye ke??? hehehe<<--abislaaa

miszundercover said... [Reply to Comments]

ehem..ehem..tumpang lalu huhuhu.. sempat lg tu!

Erieq said... [Reply to Comments]

agak2 la andak..,punye la besau gamba tu..,adesss maluu maluuu.., ni mesti kes xde topik la nih

lillies said... [Reply to Comments]

akak..nape saye wat yg nuffnang adverts tu x leh?
huhuhu..ajarkan skali lagik muleh x?
x kuar pun mcm yg akak punyer,.....huhuhuhu...

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

ensem tarak.. manisnya adaaa.. kira bolehlah carik makan..

lily lotus said... [Reply to Comments]

ada iras2 barrack obama...:D

Mak Su said... [Reply to Comments]

uish... sapa tu? hik hik hik

Lestat said... [Reply to Comments]

eden nak..eden nak..eden nak makan nasik.hahahahahah

Ninie said... [Reply to Comments]

cantik pic tu...btw, i dah change my blog name to http://niniess79-passion.blogspot.com/ . Happy New Year

rosmona said... [Reply to Comments]

salam...vp, saya pengunjung setia blog vp.tp sejak akhir2 ni entry dh makin kureng..vp makin mabuk teruk ker..? kalo cam tu taking care..jaga diri vp baik2.jaga bb baik2.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^