Follow Viruspadu

Tuesday, December 02, 2008

Entry

Sy dah selamat sampai ke JB. Dok kat Hotel Mutiara JB. Hati dok risau ngenangkan VP yg masih lemah dah mabuk. Tapi Zack-U ada kat rumah ok la. Nisa pulak dah anta balik Rantau. Dia lasak, nanti pitam mama dia di buat nyer. Dok ngan atuk-nenek senang sikit.

Bagi tidak menghampakan uols. Entry akan dibuat sehari satu entry sahaja. Maklumlah, saya di JB nie ada Persidangan selama 4 hari, so xde byk masa nak update. Si VP lak sudah barang tentu flat kan. Entry itu nanti akan diautopublish tepat jam 10 pagi. So uols xpayah lah setiap jam bukak blog VP tengok kut2 ada entry baru. So for time being. Layan entry pasal: makan di Kenny Roger nie selepas tgk wayang tempoh hari.
.....................................................................


Tengok lah tu... nak order pun sambil baring... flat sangat





Nisa yg tak reti dok diam






Pas order... terbaring. Xlarat angkat kepala






Yg si Nisa pun nak baring gak... mabuk gak ke Nisa???





Papa Alesha & An-nisa Abriza; Suami Virupadu

8 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. nisa comel..
hope vp cepat sembuh.. aminnn..

Tukang cerita said... [Reply to Comments]

Kesiannya tgk...
Teringat pengalaman eden masa peknan dulu...
pun flat macam ni..memang seksa...
kekadang siap nangis2 lagik, tension....
tapi, nasib baik En. hubby faham...
kalau tak, lagik lah tensionnnn...

atty's said... [Reply to Comments]

siannya mah..hah..

gee ryder said... [Reply to Comments]

hehe..siannye dia..

geram pulak tgk c nisa ni..lasak leh thn

Our Dreams Of Life said... [Reply to Comments]

sian sy tgk dik VP nih...dugaan buat dia..insyaAllah..byk pahala tu..alhamdulillah sy xde MS teruk sgt wktu preggie keempat2 anak sy..cuma yg terakhir tu MS wktu petang ke malam..siang ok je..as a husband,kene la paham simptom wife wktu preggie nih..and I salute you..you have done a really wonderful job..hope both of you will be blessed with healthy & beautiful baby soon...

*ex-UUM gak*

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

uhuu...cian tgk kak vp flat jerkk...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai kesiannya vp.. memang nampak sgt muka vp pucat.. dan tak larat..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

adooi la nisa pun sama ke.. heh.heh..heh... cute la nisa







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^