Follow Viruspadu

Friday, December 05, 2008

gambar2 nisa mandi sakan

gambar2 ni saya kidnap dari blog si mulut beso!

sbb mcm best jer tgk nisa mandi2, masa ni saya tak dapat nak temankan nisa main2 air, saya masa ni terbaring jer kat bilik

mulanya kan weols kan mmg tak plan nak ikut geng mulut beso ngan gigi jarang ni mandi manda tp sebab kesiannya nisa belasah ajer la, janji nisa hepi kan

baju tak bawak hape sume benda pun takde, mmg selehai sepinggang jer, mujur la ada baju2 kotor spare masa balik cheras, tp idak le pakai yang kotor hiks

nisa pakai baju mandi hijau... why hijauuu whyyyyy!!!!!








rasa rugi sgt sbb bukan saya yang menemani nisa

rasa rugi sgt sbb bukan saya yang sedang main air ngan nisa

alahaiiiiiiiiiiii

takpe, lopeh ni, acik dah sihat, tgk lerrrrrrrrrrr, acik berendm tak hengat punya

papa jom gi Melaka jommmmmmmmmm,

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

cikdinz said... [Reply to Comments]

nasib baik lah yeik. kalau idak, keruh air kolam tu...hehehe...

Musliha said... [Reply to Comments]

hepi je tgk nisa naik gelongsor..
best!

mamaaina said... [Reply to Comments]

cute..jer bikini nisa tu...hijau pun hijaulah....

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nti da sihat akak g lg tiara ekk...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

nica ni sebenarnya ikut muka mak lang dia la mah...ada iras2...patutla dia rapat ngan maklang dia....ada instinct rupanya....

Anonymous. said... [Reply to Comments]

rindu sangat nukilan kak vp! semoga cepat kembali kuat dan sihat seperti biasa ye kak!!! muahh!

laloque said... [Reply to Comments]

kenapa ijo... sebab papa dia PENCINTA HIJAU... hahahaha

wanie said... [Reply to Comments]

seronok nye nisa dapat mandi swimming pool...comel je dia pakai swimming suit tu..kalau pink mesti lagi comel..hehehe

Anonymous. said... [Reply to Comments]

bila telek2 gambar kat atas, rupa2nya ada sorang lagi makhluk Allah kat belakang kak BM tu hahaha.

kena ada tukang tolak juga ke? ;p

BigMouth said... [Reply to Comments]

kalau nica ikut muke m.lang dier, cam tu, mak lang dier pun comei lah...heheheh!! yeeeeee!! aku suko tahap gaban!!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. kemain seronok lagi nisa ya







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^