Follow Viruspadu

Tuesday, December 16, 2008

himpunan header2 vp - edited

**edit**
Anonymous acai said...

Slm kak,

Saje nak nulis kat sini walaupun jarang tinggai komen,hehe..akak nak header tu tinggixlebar brape? brape frame sesaat dan berapa saiz maksimum? hehe..sy bleh buatkan kalau freelah, insyaallah..:) slalu gak buat iklan flash kat utusan ngan berita harian online tu,hehe..

~ acai: saiz: 950 x 300, erm, satu frame 5-8 saat ok kot, erm saiz maksimum, agakla yer acai, akak pun tak pasti berapa maksimum, tq acaiiiiiiiiiiii, muahhhhhhhhhh

**edit**


Terima kasih yang tak terhingga kepada anda anda dan anda yang sudi buatkan header untuk viruspadu's blog

ini adalah himpunan header2 itu,

sebenarnya saya nak mintak tolong kat uols memandangkan saya dah takde flash, niat saya nak buat header gerak2, alah header gambo tukar2 tu lah, tp tu lah flash pulak takde kat pc ni

jadi saya nak mintak tolongggggggggg sangat2,

ada yang sudi buatkan????? plissssssssss

semua header ni saya dah samakan saiznya, so saiznya ikut saiz sedia ada jer, plis plis plis! kalau ada yang sudi buatkan untuk saya, tolong emel kat saya kat viruspadu@yahoo.com yer, saya amat memerlukan bantuan anda

























header baru gerak2 tu nanti, (kalau ada yang sudi tolong lah) saya nak letak kat blog [dot] com saya ewahhhhhh... pecah rahsia sudah, skrg tgh dalam proses mekap2, skrg kalau uols masuk pun kosong hamat lagi,

nanti dah siap, saya announce yer, doakan saya berjaya...

bantuan anda amat saya harapkan, siapa yang sudi bantu saya, emel me [at] viruspadu@yahoo.com

boleh sticky mode dulu tak entry ni, so entry baru kat bawah la yer

thankiesssssssss...

muahssssssssssssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

♥ LuvAnan ♥ said... [Reply to Comments]

hye sis,,
mind asking,,
sis buat header niy gune ap?
very2 smart..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

yea header saya pon ada tuhhh..lalala

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

cantik sumer header2 vp nie...
bertuahler badan coz' ramai yg buatkan...murah rezeki vp kan..

x pandai ler vp...kalu pandai nak gak nolong ....

wah...dah beli domain sendiri yerk..chayok ler...

mamazana said... [Reply to Comments]

hi zaimah...
i br je jumpa blog u ni. u rupanya mama kpr arwah baby alesha tu ye... Al-fatihah utk arwah.
i pernah dpt emel pasal arwah sweet alesha ni sbb die sebaya dgn anak i. anyway i m happy to u on ur blog..

please do surfing my blog as well..hehehe

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

elemek.. flashkah... dah lama tak wat programming tu aaa... neway... ramai yg pindah blog yek.. naper? blogspot dah tak selamatkah?

iez said... [Reply to Comments]

wah..dah beli domain sendiri nampaknya.. =)

acai said... [Reply to Comments]

Slm kak,

Saje nak nulis kat sini walaupun jarang tinggai komen,hehe..akak nak header tu tinggixlebar brape? brape frame sesaat dan berapa saiz maksimum? hehe..sy bleh buatkan kalau freelah, insyaallah..:) slalu gak buat iklan flash kat utusan ngan berita harian online tu,hehe..

*Sebenarnya rasa terkilan tak dapat datang majlis ceera tu..sabtu dan ahad tu ada job kahwin, ingat sempatlah singgah nak amik2 gambar skit tapi tak sempat gak,huhu..nak tinggal komen kat entry kahwin ceerapun rasa tak best je,huhu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..byknya header vp.. semua cantik2 aarr...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alamak buat flash ke.. maaf la vp, kita pun tak berapa pandai.. klu pandai.. blh gak tlg buatkan

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh.. vp nak tukar blog ke..domain ke..

cik anum said... [Reply to Comments]

http://atmosferapix.fotopages.com/

update!!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cantik2 sumernyerr kak...

supermummy said... [Reply to Comments]

vp..apa kata buat contest la pulak utk org2 hantar header tu..pastu suruh readers vote header mana paling cun..kehkeh

acai said... [Reply to Comments]

Slm kak,

Samat tengahri,baru je sempat singgah tengok ada note utk sy plak,hehe..ok kak, noted pasal saiz tu..ermm pasal frame tu sebenarnya 1 saat tu bleh jadi 24 frame or 26 frame or 30 frame bergantung kepada kelajuan motion yang dikehendaki..

Tapi takpelah sy cuba buat yang mana nampak nice ye..jgn risau saiz flash banner biasanya kecik (.swf)..jauh kecik dari saiz image..:)dan if bleh nak gambar akk, nisa ngan hubby yang paling akk suka,hehe..kalau boleh yg full-resolutin sbb takut gambar tu pecah..pastu mail kat sy kat faisalhjrahim@yahoo.co.uk ye..
TQ.

.:CiK ArA:. said... [Reply to Comments]

takde sapa ke nak uat kan header untuk cik ara..kekekek







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^