Follow Viruspadu

Wednesday, December 17, 2008

layan I Don't Wanna Miss a Thing

layan lagu kegemaran ai dulu jap ek,

hari ni acik mcm tak berapa sihat pulak lah, adoilaaaahhh... saya nak keje next week tolong la jgn sakit lagi...

sape yang pernah jd mcm saya ni jer yang tahu mcm mana perasaan saya huhuhuhuh, yang tak tahu jgn la keji2 ye, cukup dah saya kena perli ni, cukup!

oh oh, saya suka sgt lagu ni uols Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

aNnA_jaN said... [Reply to Comments]

vp...
rasanya dok terjah blog vp kot sy pong dh berjangkit...hiks..tapi yg tak bestnya mloya n muntah trok dr yg 1st...hanya org yg pernah rasa saja yg paham kan... ;P...cayok2...

Cik Oren said... [Reply to Comments]

sabar ye kak vp.

org ni xkan pnh jemu utk menyakitkan dan menjatuhkan kite...

betul x?

yg pasti akak kn kuatkan semangat lawan diorg tu sume. lagi akak lyn diorg..lg diorg suke menjatuhkan kita..

chayuk la kak vp :D

syazyatie said... [Reply to Comments]

skang ni sy pon tgh peknen. baru jek 7weeks. Hmm..simptom2 mcm VP dh ada..huhu...hanya kita aja yg mengetahui seberat mana dugaan ini.;(

Musliha said... [Reply to Comments]

ERMM.. SABAR EH VP..
PERSETANKAN CKP2 ORANG..

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

ya betul VP..sapa yg pernah rasa tau la cam na noo...adeii tak tahannn

Tny said... [Reply to Comments]

Lagu ni best :D
Apapun semoga akak VP cepat2 sihat, take care.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

if needs to put IV, nak bg kuat dan sihat
Farihah cadangkan Puan VP g je lah buat bende tu....balik kerja jemaat ptg tu cepat cepat g sepital buh.....
mungkin mmg akan take all of ur quality time with ur family, weekend plak tu kan... tp kalau terlepek kat rumah je pon...mcm sama je???

at least tak memudaratkan kandungan, Puan VP lebih sihat untuk menjalani bulan bulan seterusnye....

umieadam said... [Reply to Comments]

banyakkan berdoa ye emah...
bo layan aje sapa yg perli2 tu...
harus diingatkan dunia ni berputar, bila tiba masa mereka pula nanti..baru padan ngan muka,kan??

teruskan tersenyum ye..

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Kita pun suka lagi ni..kita doakan VP kembali sihat dan cergas & juge baby dalam perut tu..take care

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

hoh.. have a enuff rest mmah!!

Liza said... [Reply to Comments]

vp, masa kita preggy 3rd, kita dah go through the same thing, pedulikan apa org nak ckp, they all tak kena so they all tak rasa, yg penting vp jaga kesihatan yourself and the baby

Dda Ly said... [Reply to Comments]

huhu ade jgak ke org yg dok perli2 kak vp??sungguh keji org itu..ape tak penah jadi mommy kot?*ngehhh*

Nisreefa said... [Reply to Comments]

saya pun mengandung cam awak jugak dah anak dua pun cam tue gak. Sabar je bebyk yer.. Saya masuk IV 4 botol setiap anak.. So saya amat paham sesgt

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

betul tu akak.. hanya yang mengalami saje tahu perasaan kita..

masa preg kan zara dulu, sampai 7-8 bulan, still ada morning sickness.. morning je la.. masa awal2 tu tak usah kira la.. every time rasa loya n penat2..

sampai sekarang still rasa takut nak get pregnant sebab taknak mabuk2 lagi.. tak tahan la.. + trauma masa melahirkan zara dulu..

tapi rasanya next year tieha nak get pregnant la.. kesian zara xde teman..lagipun kalau ada rezki tahun depan, bila baby kuar, zara dah masuk 2 YO.. dah besar n boleh jadi kakak yang baik.

wanie said... [Reply to Comments]

ade jugak yg mengata vp ye..diorang tu tak penah penah mengandung kot...kalau kena kat diorang baru tau..

byk2 rehat ye...semoga badan cepat kuat balik

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

i also loves this song...ingat kenangan chenta lalu, yg putus ditengah jln...chewah!

semoga cepat sihat yer!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^