Follow Viruspadu

Tuesday, December 30, 2008

makan2 di putrajaya

lamanyaaaaaaaaaaaaaa tak makan kat sini

dulu kan, masa saya keje kat MECD, en.laloque mcm biasa lah kek tompek kojo dia skrg la, weols kan boleh dikatakan hari2 berdating tau, walau dah kawen kan, harus la berdetingan selalu gitu

weols sarapan sesama, weols lunch sesama, petang dan malam tu harus la makan sesama kan, ish saya kalau boleh keje pun nak duk meja sebelah dia jer, boleh! keh keh keh, bertambah pening la kepalo laki den

tp sejak saya dah tukar ke seremban, huhuhuhuh, rindu amat nak makan sesama, tu yang sekali sekala dpt makan sesama tu mmg indah sgt la

warga putrajaya kalau tak tahu ni kat mana ni memang nak kena penyekeh la ni :p mana lg tempat makan kat putrajaya ni ye tak,


perempuan tombammmmm


sbb tak lalu makan nasi, makan meehon sup jer, tp nyesal lak amik meehon, patut order kteow mesti lg sedap gitu, ewahhhhh...


nisa yang dah abis comot momot, dia makan sikit, dia lap2 kat baju adoilaaaa


kenapa weols dtg pjaya ni??? sebab ni lahhhh "penutup 2008" :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

nie kat presint 8 nie kak...
suka gak makan mee hoon sup kat situ..
ataupun char kue tiaw...soodddapp..

nie akak pegi pot luck kak red kerrr?

Shafie said... [Reply to Comments]

oh putrajay..dekat benor tu..huhu.
seronok dpt jln2 sambil mkn2 :P

p-na mama oja said... [Reply to Comments]

emm..tau2 sure lepas balik shooting coz baju cm kenal jer..hehe!! oh..shooting smpai putrajaya tuh! mantap!

Miss Moon said... [Reply to Comments]

Thanks Zaimah n Laloque sebab sudi dtg jauh jauh ke Putrajaya .

Masa moon bagitau nak shoot kat Ptjaya , VP tak kata apa pun walaupun i know its very far from ur house ..thanks alot VP .

I hope semer tew worth it .

The Pen's Owner said... [Reply to Comments]

kak, byk2 kedai mkn kt pjaya, presint 8 gak yg disinggah..dtgla plak food court presint 9..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

ktne ni kak vp..kte x to...

m i n e r a l . . . said... [Reply to Comments]

dok tepi tasik erkkk....

nizza-abira said... [Reply to Comments]

kita tahu kat mana...
dkt ngan umah kita :)

atty's said... [Reply to Comments]

happy new year

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

emm.. sedap je tgk mee hoon sup tu.. heh..heh.. makin tembam makin berseri plak muka vp ya

Yat Ekhram said... [Reply to Comments]

alamak kat zaimah..

itu precint 8 punye foodcourt daaa.

lenkali try foodcourt precint 9 pulaks ye.Ada kolam2 mandi Nica boley berendam :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^