Follow Viruspadu

Saturday, December 20, 2008

masih kesorangan di rumah

hari ni hari sabtu

sepet dah poie kojo

en.laloque dan aweknya si nisa juga keluar, depa gi service kereta, ~ sempat jugak saya pesan kat dia suh pakai nisa seatbelt :p

jadi tinggallah saya sorang kat rumah, erm uols tahu kan saya ni mmg jenis takleh duk diam :p, kaki tu nak merayau jer :p

tp sejak jadi mcm ni, chehhh mcm hape2 jer, saya lebih rela duk kat rumah jer

oh yer, orang kata time peknen ni kan, perangai kita adalah sikit2 perangai anak dalam kandungan kan :p , haaaaa skrg ni kan, saya ni serius, very the over punya perasaan "terharu" tau, tgk cerita orang menang dapat hadiah pun nak menitik air mata saya, tgk cerita yang bahagia2 pun terasa nak menitik air mata saya, mcm nangis gembira la hahahaha... terharu tau bukan sensitif ke hape, adoilaaa... adakah anak saya nanti ni seorang yang cepat berasa terharu, oh itu perangai en.laloque hikhikhik,

ok2 saya dah merepek, saje jer sbnrnya saya boring ni ha, ok lah, ini namanya entry buang masa

daaaaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

mica@tetty said... [Reply to Comments]

kak zai dah ok..ker?bagus la tu

NuRuL FaRiHa said... [Reply to Comments]

akak dah sihat syukurlah...semoga sihat2 selalu yer...

atty's said... [Reply to Comments]

heheh..takerest ye mah..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

citerr N kak vp nangis x...hahahhaa....

umieadam said... [Reply to Comments]

ooo ada sifat prihatin tu
hiks...

Musliha said... [Reply to Comments]

terharu? wah..
kalu ikut perangi en. laloque..
best la..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehe.... biasa le kan... membawa namanya :D

dah sihat ye.. alhamdulillah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^