Follow Viruspadu

Monday, December 15, 2008

Peraduan "It Start In Me" - Vote and Win Contest - entry baru di bawah entry ini

Semua orang ada impiankan. Impian untuk dicapai. Impian yang dapat dibanggakan.Yang dapat dikenang selama-lamanya.
Sedang aku sibuk merangka impian itu, aku terjumpa website ini:> it start in me. Website yang memberi peluang pada kita untuk mengukir impian kita dan mungkin dengan impian itu kita berpeluang memenangi RM55,000!!

Ada orang impikan untuk menjadi juruterbang wanita pertama


Mungkin ini satu tanda untuk aku mencapai impian aku. Mana tau kalau korang semua mengundi belon panas aku sebanyak mungkin, aku berpeluang menang RM55,000 dan dengan wang itu aku dapat mengejar impian aku itu.

Rupanya pengeluar produk Shine yang akan membayar impian kita ini. Sambil menikmati produk keluaran mereka, kita melayan impian yang mungkin akan menjadi kenyataan. Lebih-lebih lagi bagi perempuan mengandung macam saya, produk seperti ini sesuai untuk penjagaan kesihatan diri dan kandungan. Mereka mempunyai pelbagai produk kesihatan dari pil-pil permakanan tambahan hinggalah ke minyak ikan.



Produk Tenusu Shine


Saya yakin produk Shine sesuai untuk saya yang berbadan dua ini dan menambah tenaga serta membantu perkembangan janin saya. Lebih-lebih lagi produk tenusu dan yoghurt Shine. Produk tersebut dapat mengurangkan alahan mengandung (morning sickness) saya. Moga anak saya nanti sihat dan cergas.


Produk Shine... Produk kesihatan



Baik untuk perempuan mengandung macam aku ini


So pada sesiapa yang memiliki impian. Selain kita terus berangan untuk mencapainya, mungkin adalah baik kita sertai peraduan ini. Mana tahu rezeki menyebelahi dan belon udara panas korang terbang tinggi sehingga membuahkan hasil RM55,000. Dengan wang itu, mungkin impian anda terlaksana.
Sesambil tu, undilah belon udara panas saya sama. Saya menimpikan untuk menyambung pelajaran ke peringkat paling tinggi. Saya ingin menyambung Master dan kemudiannya PhD. Saya ingin membakar semangat anak-anak saya supaya mereka juga pentingkan ilmu. Sekiranya saya bertuah dan memenangi contest ini, ianya akan menjadi peringan laluan saya untuk mengejar impian tersebut.

Bagi rakan-rakan yang ingin menyertai peraduan ini. Di bawah saya sertakan serba ringkas tentang peraduan tersebut. Peraduan ini memberi peluang kepada kita; kaum wanita dengan cara memberikan sokong dari segi menyediakan landasan kepada kaum wanita untuk merasai pengalaman mereka bersama Shine.

Peraduan “Project It Starts In Me” ada dua bahagian. Bahagian pertama adalah “User-generated Contest”. Peraduan bermula dari 13 Okt. hingga 9 Nov selama empat minggu. Pada bahagian ini peserta dikehendaki menghantar aspirasi mereka melalui laman web www.itstartsinme.com. Tiada sebarang butik pembelian diperlukan. Malangnya Bahagian pertama ini telah tamat.

Walau bagaimanapun, kekawan jangan risau, ada lagi bahagian kedua. Bahagian kedua dikenali sebagai “Vote & Win Contest”. Bahagian ini bermula dari 1 Dis. hingga 28 Dis. selama empat minggu. Di bahagian ini peserta akan mengundi para 10 peserta akhir dengan memasukkan nombor kod unik melalui www.itstartsinme.com yang akan memberi peluang kepada pemenang memenangi baucar membeli-belah sebanyak RM9,000. Diperingkat ini bukti pembelian adalah diperlukan.

Untuk itu marilah kita beramai-ramai menyertai Contest ini dan bersama-sama la kita mengundi. Semoga impian kita semua menjadi kenyataan dengan pertolongan Shine.
Mulakan langkah anda untuk mencapai impian...









Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

Anonymous said... [Reply to Comments]

just wondering, nape ek entry ni bertarikh 16.12.08?? advance 4 hari? peliknyeee...vp

laloque said... [Reply to Comments]

because... the entry is in sticky mode for three days, so that it will always be at the top. As requested by VP

lily lotus said... [Reply to Comments]

semoga sukses! all the best...

Mak Su said... [Reply to Comments]

vp.... moga berjaya dengan impian mu

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

mmah, aku bru bc blog ko ni..last week blk kampung..ko take care yer..

zino said... [Reply to Comments]

baik punya iklan hehe apa apa pun semuga berjaya..

megat said... [Reply to Comments]

your blog very beautiful and more info ,make me excited. Congratulation!!

misz_A said... [Reply to Comments]

all the best...moga berjaya..
salam perkenalan

ArELeEz said... [Reply to Comments]

chaiyok.. chaiyok..! ;)

Lestat said... [Reply to Comments]

weh..aku dah ada anak..yay..!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^