Follow Viruspadu

Monday, December 15, 2008

pernikahan ceera

sebenarnya saya nak update ni pun ala2 rasa serba salah jugak la, sebabkan, takut ceera nak wat surprise ke hape ke kan, tp belasah ajer la kan, sbb blogger lain pun dah banyak tepek gambo2 ceera kan, so takde la kejutan2 lagik gitu kan

so saya update sikit2 la yer, ceera kalu marah, pedulikkkkkkkk keh keh keh, pengantin mana leh marah2 ye tak, kang hilang seri, nyeh nyeh nyeh

lagipun uols mmg tunggu saya update kannnnnnn... i know mar, kalau tunggu ceera tu maybe lambat sikit lor, sebab dia nak layan laki hihihihi, yelah orang dah laki ko, layan laki la ye tak, ewahhhhhhhh...

ok meh saya update masa nikah yer

nak dijadikan cerita, family ciput sampai agak lewat la daripada masa yang dijanjikan, tp idak le lewat sangat, tp hangen2 satu badan jugak la ceera masa tu keh keh keh, heiii la haiiii pengantin neh, debar dia lebih sikit, lambat sikit pun terasa lama hamat kan, saya pun sejuk2 kanlah hati dia sikit, tp dalam masa yang sama, sakat2 jugak, yer sakat tu harusssssss!!!! :p

tok kadi sampai awal dari pengantin hiks... so bila pengantin dah sampai, terus ceera malu2 nak kedepan

"mana pengantin perempuan?" tanya tok kadi

tok kadi ni kelakar nak mampos ok, sepanjang dia bercakap, weols asik gelak jer, sebab keja dia menyakat pengantin hikhikhik, ceera tersenyum simpul jer kat tepi, tu harussss tahan gelak weiiii, giler nak gelak nganga2, kata nak menten pengantin paling ayu kannnnnnnn

ada byk gambar saya masukkan, tp ntah nape, sikit jer masuk, heiiii mereng lagi la ni, takpe sabo2, haaaaa... ni gambo selepas nikah tengah baca doa, gambo2 lain, tunggu si onald d/load kat blog dia, nanti acik curi, gambo dia konfem lawa2, almaklumlah kamera dia kamera moncong2 pusing2 uols, kamera ai ni pakai auto flash ajer lah :p


gambar masa sarung cincin pun tak masuk, adoiyaiiii, padahal td saya masukkan semua tuuuu... takpe lah skip part tu, ini part salam2 malu2 kucing, padahalllll hahaha.. opsssssss lariksssssss


part ni paling best kaco, saje suh lama2, saje cakap salah pegang dagu la apa lah, wahhhhhhh best gilak sakat pengantin kan, oh ai dulu pun kena kan, so sekarang masa untuk kaco orang la pulak ewahhhhhhh


pasangan yang baruuuuuuuu sangat diijabkabul, sepasang suami isteri, atam, td bukanmain ko marah2, skrg marah la, hahahaha... tanya apsal depa lambat ahahaha... adoiyaiiii


haaaaaaaa ini la fotog yang ayu, kejap2 baring, kejap2 bangun, kejap2 baring balik, baring tu bukan apa, nak recharge tenaga balik, macam recharge bateri kamera plak dah :p


me n manrojak aka b alang, same je muka beso :p


pengantin with family yang sempat gedik2 bersama, yang lain takde tu, maybe kat dapo kot, ontahlah, time kenduri mcm gini mmg payah cari orang, kalau nak tunggu cukup semua tu memang takde lah, so mana yang ada jer lah



dan pengantin bersama anak2 buah, tetiba ada pulak bapak buah menyelit hahahaha adoilaaaaa

mmg en.laloque wat lawak spastik masa tu, sabo jer la teman tau

ok lepas acara nikah2, tukar2 baju pulak, saya adalah gambo sikit2, mau tgk kah????

alaaaaaa konfem saya update lepas ni, dont worry lah :p

nah tgk video akad nikah

videonya saya amik byk, tp yang ni jer kot uols nak tgk, dengan sekali lafaz, hebatttt ooo haji ciput neh

tahniah kepada adik ku ceera dan ciput, semoga bahagia hingga ke akhir hayat

dengan ucapan : kawennnnn jugak ko tam... hahahaha larikssssssssssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

alahai...sweet je tgk family nie...

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

alhamdulillah slamat sudah..
ciput ni dah g haji erk???

lily lotus said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..slmt sumenya..semoga hepi selalu ceera n ciput!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

uhuu..meriah2....

wanie said... [Reply to Comments]

meriah nye

mannira said... [Reply to Comments]

tunggu ceera..mmm..tak de maknanya nak melayan blog lg...layan laki je lakan...tq la to sis2 ceera..dapek gak tgk gambar ceera kan...dpt tgk video lg...terasa mcm ada kek situ je...anyway congratulation!!!

SyaNa said... [Reply to Comments]

mmg cuti weekend ri tu dok suspen nk tggu update kawen ceera..
kekeke gaye artis plak da adik mu itu
kekekeke
cantek ceera..

Tny said... [Reply to Comments]

Haa.. br akak VP nk update psl wedding coverage =) TQ..

Sy ni salah sorang yg x pat pegi wedding tu.. hu.. hu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alhamdulilah.. dengan sekali lafaz.. sah sudah ceera menjadi isteri ciput.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. meriah je tgk.. aik.. tetiba ada bapak budak plak.. kat situ ya







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^