Follow Viruspadu

Thursday, December 18, 2008

sarapan seorang diri

hari ni saya mc, lama kan saya mc lalalalala... kadang2 best, kadang2 risau, semua perasaan ada, tp takpe lah, ada can rehat ni rehat jer lah kan

rehat2 pun ngadap gak pc tuh :p

dari malam semalam saya dah pesan kat en.laloque, sok pagi nak sarapan nasik lemak, nak nasik lemak bungkus lak tuh, sgt mengades ok! yang polisterin tak nak plak, saje la ai manja2 sikit lalalalala ~ padahal dah terlebih manja

kesian en.laloque kul 6 pagi dah kuar rumah, nak cari nasik lemak punya pasal, tiba2 pagi tu saya bangun "mama nak makan mihun la" adoilaaaaaaaaaa... tekanan jer pakcik tu sbb dia dah beli nasik lemak :p dush dush dush kat bini dia... pangggggggg...

kul 10pagi baru saya makan nasik lemak ni, almaklumlah badan dah berlemak, nak bangun dari katil dah malas kekdahnya, layan HBO plak tu, lg la layannnnnn kan :p

papa esok nak sarapan meehun yer :p

terima kasih papa atas layanan mu yang tiptop

dan terima kasih jugak pada zack-u aka sepet sebab malam2 tolong picit kaki andaknya yang lenyuh2 ini

best betul dapat manja2 neh...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

wanita akan rase dihargai bile dimanje.. tul x? ahaks..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

erm memang manje abes nie..

best ke peknen?? hehe

Musliha said... [Reply to Comments]

zack_u adik mithali.. ekekekek..
teruskan usaha..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^