Follow Viruspadu

Friday, December 26, 2008

selamat bercuti dan selamat tahun baru

selamat bercuti uols

rasanya ramai yang amik cuti tersepit hari ni kan, saya punggggg :D

best!!!! en.laloque pun cuti gak, lg la best, ala tp cuti2 pun, kalau badan mcm ni kekdahnya, samo yo lah kan, baring jer la keje nya, memerap ajer kek umah ni ha, takde makna nak pijak tanah tu dooo... :(

oh yer, line tenet uols problem tak lately, saya punya bapak la mcm siput sedut, kalau pakai streamyx laaaaa... skrg ni cocok broadband laju lak sikit, so dpt la update sikit

eh sblm saya update benda2 lain, jap2, saya nak ucapkan selamat bercuti dan selamat menyambut tahun baru 2009

apa azam baru????

azam tahun lepas mcm mana? dah tercapai kah semuanya, alah asal kita dah berusaha sudahlah, kalau tak tercapai nak buat mcm mana kan, tahun depan ada lg, tak payah nak stress2 buat poneng kepalo yo! :p gitu2

ok uolssss... selamat bercutiiiiiiiiii...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

happy new year..gak tuk mah..takecare

Grow2g3th3r said... [Reply to Comments]

salam kenal...

Wua...wua...wua.... sedeynyer...saya tak de cuti......... ni pun skrg kat opis.. opis ni pun tinggal 2-3 kerat je bekerja...yg lain duk pulun cuti...sedeynyerrrrrrrrrrrrrrr cuti dah abis....

anyway...SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARAM.... ALL D BEST FOR U

oliole said... [Reply to Comments]

happy new year n happy holiday to vp sekeluarga

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

selamat tahun baru utk vp sekeluarga.. dan selamat menyambut org baru.. heh..heh..heh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^