Follow Viruspadu

Saturday, December 27, 2008

stretch marks utk perempuan mengandung

ehem2, hari tu saya dapat bungkusan yang tak disangka2 okeh!

tembamnya saya kan :p


dari sape????

dari kak syd rupanya... alahaiiiiiiiiiiii sweet nya akak ni perantau sepi ni tau, sentiasa mengingati ku, i love u la kak

ini dia, ha akan ku sapu2 di perut ku, :p tp perut saya mmg dah byk pecah2, almaklumlah dah dua orang keluar dari perut ni haaa... tak kisahlah kan, janji sapuuuuuu... tq kak


dan tak lupa hadiah utk nisa jugak


kelakar tau tgk nisa main masak2, adoi lupa plak nak amik gambar, siap ada bunyi "cherrr cherrrr" konon2 goreng ikan la tu hahahaha...

tq kak syd, i love u

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

emm.. klu ngandung memang kan ada strech mark tu.. takpe.. pakai jgn tak pakai ok.

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai bagusnya nisa.. main masak2 siap ada cheer..cheer erk.. mesti cute je kan

ai said... [Reply to Comments]

Rezeki kau anak banak..ramai tau org sayang kt kau ni. aku pon! ;p

ratna said... [Reply to Comments]

yer vp.. kak perantausepi ni selalu ingat mengingati adik2 dia.. terharu kan..

p-na mama oja said... [Reply to Comments]

oh..sama ler dlu masa pegnen pn p-na pakai brand tu coco butter... tp last2 lepas deliver ada gak skit2, dlu masa pegnen dia kt bahagian bwh x nmpak..hehe!

Julia said... [Reply to Comments]

Salam...emm..nk tnya cket.Sy br follow blog ni, VP and ceera ni sedara mara ekk?

Owhh..yg psl strecthmark 2 plak dulu sy guna pureen nyer , ok gak.

Anyway, congrats le psl de org bg hadiah kt VP. Ni peknen yg ketiga ke? Bape bulan dh?

zino said... [Reply to Comments]

seronok dapat hadiah..

Abang Long said... [Reply to Comments]

Hendak buang selulit, pergilah berenang, InsyaAllah, sudah terbukti.

ienaadifisa said... [Reply to Comments]

ai akak vp..
hehe..
iena pun dah ada smark nih..
yelah dulu manaler reti kan..
dah tu twin pulak..
so mmg kembang tak ingat le badan..
so sekarnag still pakai jugak lotion wpun smark tuh dah.. hopefully akan berkurang..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^