Follow Viruspadu

Thursday, December 18, 2008

stronghold

ha uols tahu ke apa tu stronghold

game la uols, ala game perang2 tu lah

ini lah keje saya, duduk kat rumah seharian, layan game! best giler weiiiiiiiiii game ni, kalau uols main mmg ketagih wa cakap sama lu, saya dah main sampai stage berapa dah, nak dekat habis la,


main dia best tau, kena wat makanan, kn wat weapon, kena wat ladang, kena wat batu semua, pastu ada family ada rumah, ada askar semua

mcm buat kampung lah, mcm bina perkampungan sendiri, kita ni mcm ketua kampung la, zaman2 dulu punya la :p kata perang2 kan, so zaman dulu la kekdahnya

pastu wat kubu pertahanan, ada musuh datang menyerang rosakkan tanaman semua, bunuh2 orang kitalah, pehhhhhhhhh best giler la

pendek kata, kalau main stronghold ni mmg tak igt masa berlalu, tahu2 jer dah petang

main game ni pulak, pakai lappy pink, sambil baring atas katil, sambil bukak aircond, sambil tu pulak hbo pun terpasang, sgt membazir elektrik, panggggggg kat diri sendiri :p

sape nak main stronghold, cd dia kena beli lah, tak tahu pulak kalau boleh download dari tenet ke hape, tak pernah lak saya google lagik

dulu masa saya belum kawen, ada gak main stronghold ni, siap main ganti2 lagi ngan erieq (adik lelaki saya), dia kan mmg geng saya dulu, geng main game, kalau dapat kalahkan musuh mmg masing2 belagak lah :D

saya rekemen la uols main game ni, best ooooooooooo

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

aNnA_jaN said... [Reply to Comments]

btui2...sya pon gila men game cam tu...dulu2 suka men age of empire...tapi skrang tak dk pc la plak nk men...nk men kat opis mau kena seligi...kehkehkeh...mmg tak sedaq kalau kita mula men game cam nih...

lily lotus said... [Reply to Comments]

haha..anak laki kot dpt nnti..kehkehkehh

Siong Berantai said... [Reply to Comments]

salam kenal! =)

singgah2 blog ek? Thanks!

Miss Moon said... [Reply to Comments]

wah zaimah pun suka main game cenggini . Moon pun suka yg buat buat umah wat makanan n perkampungan sendiwi neh ...tapi tak pernah plak main stronghold ...nanti saya try torrent kot mana tahu ada ley download ...hahahha saya mmg lanun akakakkakak

moon slalu main age of empire ..best goks .sama la konsep nyer kan . Ragnarok pun saya layan , Red Alert pun layan , The Sims saya paling suka ...sebab wat f amily . Buat rumah sendiri , beli perabot , kira uruskan rumah sendiwi ...best .....

ija said... [Reply to Comments]

aku mmg sakit ati kalo amirr main game ini.semua keje tak jadi apa.sanggup tak tido tau!

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. main game lak..
boleh carik nih..

Pink Mama said... [Reply to Comments]

VP, Akak pun nak main gak. Download kat mana nih? :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^