Follow Viruspadu

Friday, December 05, 2008

tag dari wynn

dah lamaaaaaaaaaaa sgt saya tak jawab tag kan

kepada uols yang tag sy, sy mmg sgt hargainya, tp kannn... yer saya sedar, byk tag yang saya tak buat, masalah masa dan masalah kesihatan :(

ok jom kita start :------- >

1. The age you'll be on your next birthday:
adoiyaiiiiiiiiiii acik kan baru sweet 17 kannnnnn... :p igt lg masa kat spital, masa operate buang hempedu tu, makcik katil sebelah igt saya ni budak lepas PMR... huhuhuhuh... tak baik ok makcik tuduh2 ai mcm tu, tak suka tak suka keh keh keh larikssssssssssssss, erm ada ke yang tak tahu umur saya? tahun ini sudah 28 marrrr... tahun depan??? sendiri mau igt laaaaaaaaaa lalalalala

2. Place you want to travel to:
saya teringin nak pegi goldcoast, australia, sbb ape teringin gi sana ahaks... hari tu tgk nubhan, stacy ngan riz kat astro ria, mcm best jer mcm2 tempat dia pegi tu, pastu shopping2 kannnnnnn... shopping tu yang penting keh keh keh... kalau lah tetiba ada orang sponser ke, tak pun kalau menang peraduan ke, pehhhhhhhhhh alangkah indahnya dpt jalan2 free gitu kan, tp itu angan2 jer lah, mana ada orang nak sponser kan, so kumpul jer lah duit sendiri

tp dalam masa terdekat ni, saya teringin nak poie melako, tp tunggu saya betul2 kuat la, skrg takleh la kan, ada pengsan tgh jalan kang, naya jer

3. Your favorite place:
rumah saya, dalam bilik saya, sambil baring2, layan tv, pasang aircond, pehhhhhhhhhhhh indahhhh

4. Your favorite food:
laksa yummyyyyyyyyy, tp masa peknen ni nyampah lak saya tgk laksa, adoiyai, mcm2 peel orang peknen ni kan

5. Your favorite pet:
aiseh apa ek??? enggak ada laaaa

6. Favorite color combination:
saya suka PINK marrrr, lg mau tanya kah????
dan saya juga suka putih dan cukulattttttttt (coklat)

7. Favorite piece of clothing:
t-shirt PINK dan jeans

8. Your all time favorite song:
berita buat kawan - Ebiet G.Adi

9. Favorite TV show:
Conan ngan sincan lor :p
saya pencinta katon :p

10. First name of your significant other/crush:
blur hihihihihih

11. Which town do you live in:
seremban, negeri sembilan

12. Your screen name/nickname:
adeh, lg mau tanya kah, vp viruspadu maria lopez ;p

13. Your first job:
Cashier, McD

14. Your dream job:
Suri rumah yang kaya raya lalalala... nak jadik datin sri boleh kah?

15. One bad habit that you have:
pemalas

16. Worst fear:
exam

17: Things you'd like to do before you die:
kaya lalalala... kaya ilmu, kaya ibadat, kaya budi bahasa, kaya $$$$$ :p kaya semua lah,

18. The 1st thing you'll buy if you get $1,000,000:
rentikan ler berangan2 tu, mana ada orang dpt duit tanpa usaha kan :p

tp kalau nak berangan2 jugak hiks, saya teringin sgt nak gi shopping tak payah tgk tag harga, pehhhhhhhhhh giler belagak weiiiiiiiii

19. Your husband/wife:
en.laloque yang sgt baik ewahhhhhhhhhh... opsss saya terpuji hubby saya lah... hiks, bukan hape ada lak yang meluat pulak nanti keh keh keh... pedulikkkkkkkkk

20. ni gua nak tag sape pulak ek
1. http://faizaharis.blogspot.com/
2. http://hujungjari.blogspot.com/
3. http://kebodfamily.blogspot.com/

cukup lah tiga, kalau ada masa buat, tak buek pun takpo, acik tak kecik hati marrr :p

yeeee selesai tag guwe :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

HUHUHU...
hahahaha...
lalala....

tag saye ek?? hihih....berehh!! tunggu ek...

mahh lama tak tgk muka ko....plss plsss tepek laa barang sekeping duo leh? ihikss

Musliha said... [Reply to Comments]

VP dah sehat ka?
ada entry dah macam selalu..
moga2 cepat2 sihat eh..

Liz said... [Reply to Comments]

kak vp..da sihat nnti..jom la dtg mlk..kalo saye takde aral..bleh la bawak g jenjalan..ekek

lyn said... [Reply to Comments]

Gold Coast? Jom...!!! only 30mins away from my house....

i can sponsor accomodation tho... if you dont mind staying with me :)

hari tu pun masa my sister came here, shopping tak ingat dunia!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

dalam pada mabuk2 pun..sempat lagi buat tag ya vp..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^