Follow Viruspadu

Monday, December 15, 2008

Teaser: zanira (ceera) & saiful bahrin (ciput)


from http://atmosferapix.fotopages.com/

wahhhhhhhhhhhhhhhhh cantik giler weiiiiiiiiiiii

erm... bekenan plak, cik anum, jom kita bincang2, saya igt nak amik gambar family kat taman laaa... yuk yuk

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

*ayu* said... [Reply to Comments]

super cantik!!!!!

Tukang cerita said... [Reply to Comments]

cantik bangattttt....

umieadam said... [Reply to Comments]

cantiknyaaaaaa..ceraa dlm gambar tu...

L!3z@ said... [Reply to Comments]

super duper cantik!!!!

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

memang cantikkkkkk bangat...Selamat pengantin baru untuk ceera & ciput

ros said... [Reply to Comments]

wahhhh...cantiknya gambar pengantin dua sejoli ni....ish2...super cantik!!!

suw said... [Reply to Comments]

tantek giler

Mya said... [Reply to Comments]

cantik sgt!!

Miss N said... [Reply to Comments]

comelnye~~~kak VP dah sihat ke?

cik anum said... [Reply to Comments]

ui ui.. buleh, tadak hal lah. buleh bincang2. kasi call sama saya @ sms saja. nanti saya call balek :)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cantekkk sangattt....cik anum..N nk jgk tuk N nti..bilakah???

wanie said... [Reply to Comments]

cantik nye pengantin baru ni

Musliha said... [Reply to Comments]

duh.. giler cantik!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. very beutiful la...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^