Follow Viruspadu

Tuesday, December 02, 2008

Tengokla Perangai Nisa nie

Tengok la perangai budak bertuah nie. Mula-mula baik. Belajar dengan tekun. Tak kacau mama dia atau papa dia.





Selang beberapa ketika kemudian. Dia sudah berada di atas meja tulis. Apa dia buat??? sendili mau ingat la




Selepas puas memanjat. Kini dia terjumpa tisu gulung pulak. Timbul idea nak main tisu pulak dah....





Natijahnya.... anda saksikan la sendiri....







Papa Alesha & An-nisa Abriza; Suami Viruspadu

20 komen[s]:

Mak Su said... [Reply to Comments]

boleh geng ngan baby w

lily lotus said... [Reply to Comments]

notty girl ni..hehe..tp dgr katakan ;)

gee ryder said... [Reply to Comments]

erm sama, leh geng ngn my son..suka nor ngn tisu..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

uhuu...notty nica ekk...

Cik Oren said... [Reply to Comments]

hihi..makin notti eh diye...:P

wanie said... [Reply to Comments]

berapa gulung tisu tu niasa main...leh geng ngan irfan ni...suka koyak2 kan tisu

juelee said... [Reply to Comments]

ya ampun nisa...lasak sungguh kamu...kesian mama tengah penin2...
tapi xpe lakan..bile sehat gitu tengok senang je hati... kalau tak sehat kang baring je kiter pun ikot meriso..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai... sama je ngan budak mirul..

Musliha said... [Reply to Comments]

duh.. sakan ok nisa..
pening.. tapi budak aktif bagus..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

habis rumah disepahkan ngan segala tisu tu..

kojah said... [Reply to Comments]

sis, view blog sy...hehe

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

sabaq ja la...en.lalaoque oiii budak2 nak membesar cam tu la kaedahnya, lebih baik dia macam tu sbb kita tau dia sihat dan otak dia cergas..kalau tiba2 dia pasiff hah mesti something wrong tu

go nisa go...untie support nisa ekekekekekekekke

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

sabaq ja la...en.lalaoque oiii budak2 nak membesar cam tu la kaedahnya, lebih baik dia macam tu sbb kita tau dia sihat dan otak dia cergas..kalau tiba2 dia pasiff hah mesti something wrong tu

go nisa go...untie support nisa ekekekekekekekke

JMAM said... [Reply to Comments]

apa lagi.. Papa Nisa..kemas laa kih..kih..kih..

Anonymous said... [Reply to Comments]

biasa la budak2 kan
umor2 macam ni memang suka explore

umisha

Deqna said... [Reply to Comments]

sian VP... dahlah dalam keadaan yg camtu.. kena sabar lebih sikit yer.. takpe sementara jer tu..

BigMouth said... [Reply to Comments]

nica....meh sini lah...m.lang jage nica eeee... nica nakal eeee

kheirul said... [Reply to Comments]

tu belom tengok I punye Ashraff + Afriena lagi.. rumah dah jadi cam tongkang pecah...

Kheirul said... [Reply to Comments]

tu belom tengok I punye Ashraff + Afriena lagi...
rumah dah jadi cam tongkang pecah

ArELeEz said... [Reply to Comments]

creative2.. nisa wat hiasan lantai nih! hiks..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^