Follow Viruspadu

Wednesday, December 10, 2008

Terkini... pic VP

Pic yang diambil Isnin minggu sudah. Pada waktu lunch, semasa saya menemankan VP makan tengahari sebelum saya bertolak ke JB. Banyak kan dia makan??? hahahahaha... vvrroooommmmmmmmmmm.... larik selamatkan diri


Papa Alesha & An-nisa Abriza; Suami Viruspadu

14 komen[s]:

the cinta said... [Reply to Comments]

kesiannye tgk muke sis!
takpe2..
few weeks nnty okeyh..
*erm, btol ke? heheh
mahap..belom penah mengandung, tak taw!
tapi bg sokongan..boley? :)

Eija Sam a.k.a Purple 28 said... [Reply to Comments]

masih tomei lagi..walaupun nampak cam dah kembang sikit.....vvvvrrrrooooommmmm...en lalouque, saya pn nak larikkkkksss gak

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

mak ai manyak makan tu.. larat ke??

beb said... [Reply to Comments]

sebenarnye bukan byk vp makan..tp tekak dia tak tau nak mkn apa.. betul tak vp? ni mesti tak habiskan?

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

ala.....biasalah tu en lalaque..
vp makan utk berdua tu...
vp comel lagi...x tembam pun...
nampak cam maintain lagi...

Musliha said... [Reply to Comments]

nampak maintain lagik..
tapi nmpk tak bermaya jer..
sabar eh vp.. moga cepat sembuh..

RieNa said... [Reply to Comments]

nampak cam vp baru pas muntah je..
huhuhuhu..sama2 lah kita bersabar utk beberapa bln lg..huhuhu

wanie said... [Reply to Comments]

biasa la tu..makan untuk 2 org..mestila makan lebih sikit...vp takde la tembam sgt pun

mummysyafie said... [Reply to Comments]

adoi..mmg nampak tgh mambuk ni..sian dier

tapi takpe vp..sekejap je..mintak² mambuk ni tak lama. sian mama dier..

Liza said... [Reply to Comments]

amboi, lazatnyer....

IdaShah said... [Reply to Comments]

berselera nmpk...
dah sihat sket yer

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. berselera vp makan.. jadi la.. dpt tgk latest muka vp.. walaupun bam2 sikit.. tapi sweet je..

lily lotus said... [Reply to Comments]

sian nmpk kecapikan..takpe mkn bebyk biar sihat ;)

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hmmmmm letihnye nampak kan... hmmm cemana yek.. usually masuk bulan ke empat atau lima hilang la muntah tu... hopfully Mmah pun camtulah ye...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^