Follow Viruspadu

Thursday, December 04, 2008

Tiara Beach Resort

Family kak lang ngan kak cik plan nak ke Tiara Beach Resort PD. Diorg plan overnight di sana. Dah alang2 diorg nak masuk jajahan takluk N9 tu, kami pun ikut sama la.

Korang layan jer la pic di bawah tu.


Geng anak2 buah melayan si G-Hunt the Magician... coba perhatikan abg cik... dia yg sengih lebih! hahahahah




Di Lobby resort sedang menunggu kunci bilik penginapan. Nisa tgh bermain pedang2 belon.




Sampai jer bilik... anak2 buah xsabar2 tukar swimming suit masing2. Sbb kitorg xplan pi nak ke Tiara, so terpaksa la beli swimming suit utk Nisa. Cekci ooooo....





Nisa sedang memperagakan swimming suit baru dia.... "tantik x mak lang???"





"ni la pakwe i... ensem x??" Nisa ngan Ajai besday boi...





"Bila leh gi mandi nie??? xsabar dah nie...."





TGk Nisa, mcm pandai... nak mandi tempat dalam... nak join sepupu2 dia yg dah besar panjang.






"tejuk la papa..."






Ada mak lang dia.... sapa la papa dia nie.... hahahahaha.... berkepit jer la ngan mak lang dia tu



Sure ramai tertanya2 mana VP. Dia ada... tapi terlentang dalam bilik. Mabuk kan





Papa Alesha & An-nisa Abriza; Suami Viruspadu

9 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

seksi eh ko nisa..
ekekekekek.. best eh bercuti nisa?

wanie said... [Reply to Comments]

seronok la nisa dapat swim...

InT@N said... [Reply to Comments]

comei nye nica....(^^,)

Liza said... [Reply to Comments]

best tak tiara nie, nak gak pegi, tgk dlm website dia nampak best jer

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cekci aar nica...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh.heh.. cekci erk nisa.. takpe sib baik kecik lagi kan..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah bestkan nisa mandi2 kat kolam tu.. klu budak mirul tu.. dah confirm tak mao naik punya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai kesiannya vp, masih mabuk ya..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

takpe biarla vp berehat2,...kan en. laloque







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^