Follow Viruspadu

Tuesday, December 16, 2008

with you [at] ceera kenduri

ini adalah gambar2 saya bersama kamu, cuma gambar tanpa caption... kes malas la neh :p













aiseh, sbnrnya ada banyak lagi gambar kan, tp takde di kamera ku la, en.laloque pi mana ntah masa ni, dia kan kamerameng ai, kalau dia ilang, nan ado la gambonya :p

semua gambar2 saya adalah sangat lebar huhuhuhu, adeh dah banyak kali ulang dah ayat tu adehdehdehdehdeh...

saya suka dapat jumpa uols, walaupun ada yang tak sempat bergambar tapi takpe, asal kita ada terjeling2 kira ok la tu kan :p, buat syarat gitu kan, maaf atas layanan saya yang tak seberapa, maafffffff sangat yer, saya antara nak bercakap, nak tahan muntah nak tahan semua, semua dalam satu masa adoilaaaaaaa, tp muka tatappppppp senyum kannnn... maafffffffff sangat :D harap akak2 saya or adik2 saya dah layan uols very the baaboommm yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

21 komen[s]:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak nampak vp tapi masa tu vp tengah duduk and nampak tak sihat sangat. akak cuma sempat bergambor ngan BM ngan ceera jer..
next time jumpa lagi k...

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

saya nampak akak kuar dari bilik..
sempat berbalas senyuman je kita..
xberani nak tegur..muahahahha..
ari tu saya ni ngades2x malu..
dah balik baru rase nyesal..muahahah

mannira said... [Reply to Comments]

yg gambar memula2 tu bolger jugak ke...ampun...gurau2...

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

x tembam pun vp...
cun lagi.....
makin berseri2 plak..

sesekali vp lari daripada pink...comel ler plak...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehe tembam ada makna takpe mmah.. hopefully awak dah semakin kurang mabuk insyaallah... :D

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

musti akk mcm artis..sume org pon nak amik gmbr dgn akk kn??ahakz..

kalo sy nmpk akk..cnfirm sy pon tergedix2 nk bergambo dgn akk..hahaha

penangan blog!!hikhik

the cinta said... [Reply to Comments]

heheh..
sis xdela tembam sgt!
comel perhh...

*ayu* said... [Reply to Comments]

VP!! mana gamba ngan saya nih?
huhuhuuh...
;)

*ayu* said... [Reply to Comments]

VP!! mana gamba ngan saya nih?
huhuhuuh...
;)

Rina277 said... [Reply to Comments]

nenek tu pn blogger ker???tanyer jer jgn mare aaa..zaman skrg tiada yg mustahil kan..

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

yela..sempat senyum2 manje je kan

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

emm...bestnya dpt jumpa.. bila plak kita blh jumpa yo.. emmm.. insyallah satu hari kita pun nak jumpa vp gak..

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

ishhh..jelita ayu ma. mane de bambam

Diana-k said... [Reply to Comments]

meletops jer kak vp!!..:)

AKO said... [Reply to Comments]

thanks wak dat day ;-)

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. giler ramai blogger dtg eh..
meriah..

Mya said... [Reply to Comments]

walau rasa antara muntah nak muntah, tapi VP maintain senyumm.. thanks for the hospitality utk awk sefamily.. :D

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

epy sgtt jmpe kak vp....tp cedey x dpt bgnbr gn nica....

Umi Mia said... [Reply to Comments]

faham ur condition time tu.....kesian jugak kat VP sbb nampak mcm tak berapa sihat..tapi salute lah sbb maintain senyum....:-))

umieadam said... [Reply to Comments]

emah, takder apa2 yg harus minta maaf..faham sgt ngan keadaan ko masa tu...nak lak ada kenduri, kan?!

apa2pun, best sgt2 jumpa ko..
tp tak dpt lama la pulok..
hahah dpt jugak saya cuit2 si nisa cumil tu...

umieadam said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..kiranya, amat bagus progress pembesarannya







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^