Follow Viruspadu

Tuesday, January 13, 2009

azam 2009 konon

erm...

biasanya kan kalau tahun2 lepas mesti saya buat azam tahun baru kan, tapi kan, mcm malas la pulak nak berazam tahun neh, rasa mcm... arghhhhhh apa yang terlintas itu la saya buat hiks

oh yer, saya nakkkkkkkk... ok2 impian saya kan, kalau en.laloque dimurahkan rezeki kan, kalau dpt naik pangkat ke tahun ni kan, AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN... ha kau panjang aminnya! agak2nya dapat tak saya jd suri rumah wakakakakakaka

tp yelah, untuk menjadi suri rumah bukan mudah uols

pertama: mental kena padu
sebab --> orang / member2 / sedara mara akan tanya, "sekarang keje apa?"
adakah saya bersedia untuk menjawab soalan itu bertalu2, dan konfem ayat2 akan keluar
"rugi la ko belajar tinggi2, bla bla bla bla bla"

ok itu satu

kedua: hutang2 sape nak bayar????
skrg ni kan semua hutang2 ptptn, insurans, kereta, simpanan semua main potong gaji jer kan, kalau dah tak keje, ko nak bayar pakai apa????? bulu kaki???

ok2, atlis kalau jd suri rumah biarlah ada bisnes kecil2 ke kan, atlis duit masyuk jugak bulan2
tp nak buat hape??? lipat kotak?? hahaha... jahit baju?? jahit butang baju tertanggal pun terkial2 tau??? ermmmmmmmm

erm astro ke tv3 ke taknak ke amik ai jd staff???? lalalalalala wahhhhhh tetiba! jadi pengulas drama ke hape ke, chewahhhh... jd alih bahasa citer doraemon pun ok hape :p wahahahaha

ok2 itu dah mengarut

ok lah uols saje nak mengarut tengahari2 jer ni jer

erm tahniah buat faina yang peknen itu, sebaya anak kita nanti kan, tahniah buat ejad jiran depan rumah sbb peknen jugak, tahniah buat biras2 saya sbb peknen jugak, wah ramai orang peknen tahun ni kan... sape2 peknen tu, tahniah yerrrrrrrrr....

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

moga impian dah harapan VP akan tercapai yer.. wah dah lame xlayan blog VP nie..rindu wooo

Lestat said... [Reply to Comments]

Azam..??

seperti kata-kata kawan aku.

Lupakan..!!

vagg. said... [Reply to Comments]

maklang nak lu jadik PENGALIH SORE cite DOREMONNNNNNNNN.
haahahha

liwaniel said... [Reply to Comments]

semoga ape yg di azamkan tercapai..
best jugak kalau jadi housewife..tapi best kalau husband gaji ribu2 kan...

kirana said... [Reply to Comments]

kalo org tny keje apa skrg?
jwb jer jadi DO (dapur officer) hiks..mesti ternganga derang

lily lotus said... [Reply to Comments]

persetankan kata2 mereka..asalkan en.laloque mampu..apa ada hal??

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

ermm..bilerr da keje mcm2 nk ne byr kan kak...

laloque said... [Reply to Comments]

tunggu papa naik JUSA dulu kut

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

tima kasih zaimah.. hopefully baby kita sihat hendaknya.. zaimah pun jagalah makan minum.. kesian asyik muntah jerk.. doa banyak2 yer..

suri rumah.. aaa.. lantak orang nak kata apa.. kalau en. laloque leh cover semua hutang and belanja.. duk umah jer.. jaga anak kita sendiri.. best.. pastu leh buat apa yg kita suka.

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

heheheee....best wooo jd housewife..ank2 dpn mata..ari2 tsunami...tpkan...jd lah hwife yg up2date!

mak budak said... [Reply to Comments]

nama glamer bg surirumah is Domestic Manager. Baru kelasss..hikhik

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

semoga apa yg diimpikan tercapai... insyallah

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

erk....lagiii lagiiiii azam nyer...hehehe....

mahh....
faizah pun nak peknen gakk!! waaaaa..doa2 kan laa skali...uhuksss







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^