Follow Viruspadu

Saturday, January 10, 2009

Bagaimana nak mencari entry2 lama di viruspadu's blog ini

ok oleh sbb mcm ramai jer tanya2 saya, susah nak cari entry2 lama saya kan, mmg ramai jer dah tahu mcm mana nak cari, tp maybe ada jer yang tak tahu kan, takpe2, takde hal, meh saya ajar yer kawan2...

mula2 sekali uols nampak tak yang saya bulatkan tu???? ok nampakkk!!! bagusssssss


ok dah nampak tu, ha taip jer la apa yang uols nak carik, contohnya nak carik entry backup di wordpress kan, uols boleh taip "backup" ke "wordpress" ke then tekan enter, tak pun tekan search blog tu, sama jer


then jumpa lah entry2 yang di cari itu, scrolldown sikit2 la yer, maybe entry dah jatuh2 ke bawah gitu kan


so lepas ni kalau uols terlupa or nak cari entry wan enon ke, entry dr. sukhilmi ke, entry miss moon photoghafer ke, taip jer kat situ ok

harap2 info yang tak seberapa ni dapat membantu uols

daaaaaaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^