Follow Viruspadu

Friday, January 16, 2009

Bagi tidak menghampakan

Bg tidak menghampakan isteri tercinta yg teringin sgt nk mkn Dim Sum. Maka aku ngan macho nyer telah menjelajah Jusco S2, Carrefour Alamanda dan Tesco Seremban utk cari Dim Sum tu. Akhirnya jumpa gak.

Tapi bukan yg dah siap masak la. Yg frosen nyer. Bawak balik ghumah aku masak la sikit.



Siap gorengkan Dumpling sekali. Kesian lak nengok si VP. Asik terbungkang jer. Pastu kepala asik sakit2 ngan kaki mula lenggoh2 + ngilu.



Dugaan org ngandung mcm2 kan. Sabar jer la. Pastu pepagi sebelum gi keje, dlm kul 6.30 gitu kena belikan nasi lemak bungkus dulu. Hanya 1 kedai jer yg nasi lemak nyer VP lalu nk mkn. Gerai tepi jalan kat depan roundabout Green Home S2 tu. Akak tu pun dah kenal ngan aku nie...




Gini la hasil Dim Sum ngan Dumpling yg aku masak tu. Sapa terliur tu... beli ngan masak sendili la ye... xdapek den nak nolong doh!


Papa Alesha dan An-nisa Abriza: Suami Viruspadu

21 komen[s]:

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

hikss...abg laloque leh niaga dim sum plak!

MMah~ko mabuk teruk ke? Tahan je la..jap agi bila bby kt perut dh besar ckit, ilang la mabuk..

sitekateki | dD said... [Reply to Comments]

bestnya akak, suami carikan dim sum tu...
kalau la ader yg nak buat tu utk dD kan best....
hehehehe...

Miss Moon said... [Reply to Comments]

Bagus nya en laloque nih sangat memahami isteri

sangat bertuah zaimah dapat suami yg caring cam laloque

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

waaaaaaaaaaaaaaa.....lapor nyerrr ishkk3

ai said... [Reply to Comments]

alahaii..sweet tul la kau en lalouqe!!

LiLa said... [Reply to Comments]

VP,
Wah...seronoklah dapat apa yang diidamkan tu...Makan jangan tak makan...sian baby dalam perut tu....Take care!

xoxo

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

rajin tul la lalok ni...klu husband akak..hiks...jangan harapla...kui-kui-kui....

Mrs Azmar said... [Reply to Comments]

VP,

untung dpt husband cam en.laloque nie..besar sungguh pengorbanan dia as husband..

nizza-abira said... [Reply to Comments]

nampak sedap lak dim sum ni,
niza memang tak pernah mkn.
Alamak, mcm rasa teringin lak nak cuba ;)

Musliha said... [Reply to Comments]

bertuahnya VP..

UnGu VioLeT said... [Reply to Comments]

bagusnye suami akak nie.. untung akak..

AiYa said... [Reply to Comments]

alahai, cute ja suami mithali ni. untung kak vp.

miMiE aZim@Sk ^V^ said... [Reply to Comments]

oowwhh sungguh jahat... mau dim sum jugak laaa... cap apa ek en laloque???

nono said... [Reply to Comments]

salam,

uiiihhhh...terliur nieh!!!!

kak....intai2 la blog NONO erk...brg baik & murah!!hehehe

disturbia said... [Reply to Comments]

salam...

bertuah nya vp dapat suami yang penyayang camni.... :)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahhh...tcapai sudaa hajat sis vp...

zino said... [Reply to Comments]

macam sedap ya tu hehe

nad nazira said... [Reply to Comments]

sedappnyeeeeeee..
=)

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Alamak sedapnye..tercapai sudah hasrat vp nak makan dim sum ye

emmy said... [Reply to Comments]

ALA!!SAMPAI ATI KORG!! AKU DAH TERLIUR NIH...MANA AKU NAK CARIK!! HAHAHA...CIK LALOQUE...LAWA BAJU BATIK HARI KHAMIS TUH...WARNA IJO MENYERLAH...DR GERAI AIR DAH LEH NPK CIK LALOQUE BERDIRI DPN GERAI ROTI CANAI! HAHAHA....AKU PON NAK DIM SUM!!!!

laloque said... [Reply to Comments]

emmy... nampak ke??? hahahahaha.... malu ai... kalo VP suke pink... ai suka ijo







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^