Follow Viruspadu

Thursday, January 01, 2009

bersama miss moon n sutan

saya sudah berjanji2 melalui emel dengan missmoon kita sejak few weeks lepas, janji2 tempat, janji2 masa gitu, bincang2 segala benda lah pendek kata :p

so lepas bincang2, weols setuju la itu ini itu ini, kita jumpa kat salah satu taman di putrajaya, sbnrnya pada mulanya saya sendiri tak tahu sama ada saya dapat ke tidak tunaikan janji disaat2 akhir, almaklumlah badan mcm ni kan, memang payah nak merancang memang payah nak berjanji, oh yer, maaf jugak kat kak red, sebab saya tak dapat join potluck itu hari, sbbkan benda2 mcm ni jugak lah, maaf yer kak, sms akak pun saya tak balas itu hari sbb phone saya kena bar wakakaka, adoilaaa... tak gunak punya ce***m, sesuka hati jer charge gua online tenet 24 jam, pastu sesuka hati bar lak tu, pui pui pui, tunggu la 5 bulan lg, acik tukar pakai maxis balik, geram nehhhh...

ok2 itu dah melalut, tp saya betul2 mohon maaf ye kak red

seperti yang dijanjikan, walaupun kepala ada pusing2 sikit, tp mcm biasalah, saya kalau boleh depan orang, saya takkan tunjukkan saya sakit, kalau boleh la, tp kalau dah takleh nak sorok nak wat mcm mana kan, akan ku gagahkan diri, ewahhhhhhh.... :p

bertemu missmoon dan sutan adalah suatu yang BESTTT!!! sbb moon ni sgt frenly ok, dia ni mcm dah lama jumpa2, eh tak tak, mcm dah byk kali jumpa, mcm best fren pun yer, boleh cakap apa jer, boleh gurau apa jer, tp mcm biasa la, saya adalah sgt malu bila pertama kali jumpa :p, nyeh nyeh nyeh, eh pertama kali ke :p

weols lepak2 la taman dulu, sobab eh, umangaihhhhh paneh tul la time tu, weols awalnya bajet2 angin sepoi2 bahasa ke kan, mana tahu paneh bedekeh mcm ni, tp takde hal, pokok byk mar, nyorok2 ajer bawah pokok, abis citer


ahaks, gambar2 dari kamera saya adalah sangat berbeza hasilnya dari hasil tembakan moon dan sutan kan :p


dan kalau uols perasan jugak, wajah saya juga adalah tembam kan, tak kisah la, sbb nanti bila baby lahir, dia tak la kecil hati sgt, amik gambar family dia takde ke hape ke kan, nanti kalau baby tanya, saya leh ckp, "baby adalah, tp dalam perut mama tu"

nampak kan perut saya adalah buncit sedikit, eh sikit ke :p

sepatutnya kan, kalau peknen dulu2 kan, setakat 3 bulan ni, mmg boleh pakai kebaya vogue2 lagi gitu, 5 bulan baru nampak perut, tp kali ni, hahahaha, adoila, belum apa2 dah moncetttttttt :p nampak sgt diriku dah kembang2 :p

terima ajer la seadanya ye tak

sutan tgh amik gambo nisa dan papa


moon amik gambo model kecik kita, mcm real ajer nisa jd model hiks, siap angkat2 tangan gitu


awal2nya nisa sgt tak memberi kerjasama tau uols, dia asik la nak menangis dan asik la nak berkepit berdukung ngan papanya, suh senyum pun sikit punya payah tau, goram pun yer, tp mmg dah peel nisa ni, dia mula2 kenal orang mmg gini la roman eh, memang payah sgt nak suh dia senyum ke hape ke



tp lepas tu, hikhihkhik...

siap lari2, sengeh2, siap nak cak2 orang pulak, tp engine dia panas bila orang dah kemas2 nak balik hikhikhikh...


tgk sutan tu, siap ada bunga kat leher hahaha, adoi, lucu betul

sbnrnya saya masa sesi photog ni kan, giler punya malu nak amik gambar tau, giler lah, mcm nak senyum tak reti, nak posing tak reti, padahal kalau sendiri amik gambar tu, bapak gedik tu sendiri mau igt lah, tp tetiba bapak malu wakakaka, tak seswaiiiiiiiiiiiiiiiiiii gitu kannn


dalam jam 12 ke 1 mcm tu, tamat la sesi bergedik2 saya depan kamera, :p

weols ajak sutan n moon makan dulu, tp depa nak kejarkan anak kat rumah, takpe2 weols paham,

dan weols pun terus bergegas balik ke seremban, dan dalam kereta saya terus terbongkang

tq moon dan sutan atas layanan yang sangat baik kat weols, siap sutan bg air mineral lg tau :p

ok kalau uols berminat nak tgk hasil2 karya mereka, boleh lawat tiga site ni milik pasangan ini
http://miera301.fotopages.com/
http://miera301.blogspot.com/
http://cyberphotog.fotopages.com/

dan kalau nak tahu juga moon hanya mengenakan RM 300 sahaja untuk setiap sesi photog mcm ni ~ harga boleh runding lg ke mcm mana, kena kontek depa la yer, dengan harga RM300 ini, apa yang bakal uols dpt adalah 40 keping gambar berukuran 4r, dua keping gambar berukuran 8r, satu sticky album, erm... lagi, unlimited shots lg, pastu dia bg cd lg, dalam cd tu adalah gambar2 dalam 200 gambar uols yang lain2 yang tak diprintkan tu lah, yelah gambar2 nak masuk blog ke nak wat wallpaper ke kannnnn... gitu

~maaf kalau saya tersilap salah info, moon tolong betulkan kalau silap yer

dan price ini adalah utk outdoor family portraiture , kids birthday , akikah :D

lokasi photog tu adalah uols pilih sediri la, erm, alah tu senang, kautim jer nanti, insyaAllah uols, sgt senang deal dengan moon ni, sbb dia memang adalah orang yang senang dibawa bincang2 gitu

oh2, kalau uols nak dia amik gambar uols kawen ke tunang ke kan, price dia dah lain sikit la yer, harga start dari RM700 - RM1300 gitu

tu diaaaaaaaaa saya promot abis dah ni, erm uols jgn salah paham, moon tak mintak sebarang promosi dari saya, saya ikhlas jer ni, saya suka jer dengan moon ngan sutan ni, uols tahu la saya ni kalau dah suka sesuatu, sy memang suka nak promote habis habisan gitu, mcm saya promote dr. sukhilmi, kek anna dan lain brand gitu kan

ok uols, tu jer, kalau uols berminat, maybe leh contact dia melalui blog or FP dia terus ok :p

gambar adalah satu kenangan yang sgt indah kan, rugi lah uols kalau tak abadikan kenangan hari ini utk masa2 tua kita nanti :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

uhuu..menarik2...kak vp mmg pandai promot..sukerr...

Anonymous said... [Reply to Comments]

kak ade tau tak sape2 ade buat tempahan jacket or t shirt.tgh carik

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah best2 tu nanti bleh kontek depa

azisazahar said... [Reply to Comments]

Selamat Menyambut Tahun Baru 2009. Semoga Allah teguhkan AKIDAHMU,
dikuatkan HATIMU,
dicurahkan KETENANGAN dalam dirimu,
& dimurahkan rezekimu,
semoga KASIHNYA sentiasa bersamamu.

Semoga tahun ini Allah beri kita lebih kebaikan dari tahun2 lalu...aminnnnn

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Wah..bestnye gi photo session..teringin nak buat la tapi kena tunggu Edriana besar sikit baru best kot..siap promote lagi tu..dengan Dr.Sukhilmi pun awak promote ke..memang la patient yang disayangi ni..

zino said... [Reply to Comments]

siap ada promosi sekali tu hehe.. lambat lagi nak bermenantu lagi

Miss Moon said... [Reply to Comments]

wah VP saya sangat terharu ...kalau cam nih saya pun ley amik VP jadi marketing manager part time utk cyberphotog ....wahhhhhhhhhh

saya pun tak ley menulis sebaik ini ...sangat kagums . Nih SPM dapat 1 ke utk BM ..terima kasih bebanyak VP ..tak tahu cam na nak ucap kan

saya nih mmg kalau dlm mail or blog or YM sangat gediks tapi bila jumpa saya punya enjin pun lambat panas tapi pastuh ...sila ampun kan saya yer saya akan pok pek pok pek . sapa yg kenal moon tew tahu sangat la ek ..its part of the job to .

Thanks VP n hubby sebab beri kerjasama yg tip top bangatttttttttttt .

Miss Moon said... [Reply to Comments]

Lupa laks

for mama mama yg suka bergambar n mengambil gambar anak ...tak kira pakai kamera cam mana sekali pun termasuk handphone yg berkamera

come n join

http://www.thephotomama.com/







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^