Follow Viruspadu

Saturday, January 10, 2009

cubak2 minum susu

setelah sekian lama sgt menyampah bila tgk susu, dan hari ni tiba2 tekak saya terasa teringin nak minum susu, boleh pulak mcm tu, yer tekak saya sgt pelik hari ini :p

pagi2 dah suh en.laloque keluar beli susu :p tp susu mcm gini yang saya boleh minum buat masa ni, susu bancuh2 tu cannot lagi mar, still geli lg


tp statement suka susu ni adalah tidak boleh dipercayai jugak sbb nya, hari ni ok la, sok lusa ontah lah, ni saya tgh geli makan nasi plak dah, tekak orang peknen ni adalah sgt ntah hape2

oh yer, semalam kan saya gi klinik tau, buat MGTT, uols tahu ke hape tu, alah kena minum air gula mar, nak test kencing manis... adoiiiiiiiii bencinya, saya dah buat rayuan dan buat muka sedih, kat nurse kat doktor, kat doktor pakar, bgtau saya taknak minum air gula, tolong check darah terus, sbb saya kalau minum air gula konfem muntah punya, ish ish ish... dan keputusannya salah lah kalau muntah kan...

takpe la, doktor peribadi ai kan ada, nanti saya pi jumpa my doktor kesayangan jer, suh dia check kan darah jer terus,

ok tu sekadar luahan perasaan saya jer hikhikhikhik... apa pun saya tetap bersyukur la atas rawatan yang saya dpt selama ni... ewahhhhhh :p tak baik ok merungut2 lalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

mcm2 rpenyerr org peknen ni kan kak...

ogy said... [Reply to Comments]

ala ciannya.... abis tu akak xminum la yerk air gula tu? dulu time kita ngandung pun kita kena minum gak sbb berat bdn berat sgt hehehehe.... mmg nk termuntah pastu kena puasa plak tu... seksa² tp xpe la pengalaman semua tu...

take care ye sis...

~aianna~ said... [Reply to Comments]

kak vp tryla minum HL milk..best!ada plain..choc n strawberry~

Aleeya said... [Reply to Comments]

masa pregnant dulu nasib baik tak kena minum air gula ni, dgr cite kengkawan yg kena minum, tersgtla manis ehhh

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

mmg muntah ijo minum glukos tu....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^