Follow Viruspadu

Wednesday, January 14, 2009

dim sum yang sangat yummy yummy

saya baru balik dari hospital, oh oh saya mandi tau, ado la air spare dalam tong air yang weols beli dulu ewahhhhhh... tp pandai2 la mandi ala kadar ajer la, igt2 orang belakang, ewah

geram ajer saya pegi spital hari ni tau, grrrrrrrrr... doktor sblm ni siap pesan2 suh bawak buku merah masa mengandungkan alesha dulu, lg pesan bawak semua2 la pasal arwah, seb baik jugak en.laloque jenis cermat simpan2 semua dokumen walaupun dah pindah randah 3 4 kali, kalau harap saya simpan memang hancus la, simpan boleh, nak carik balik yang tak jumpa wakakakaka

susah2 weols selangkar dokumen2 lama nak tunjuk kat doktor punya pasal, tiba2 doktor yang weols jumpa ni doktor lain pulak, sikit dia tak jeling pun kat buku2 tu, hampesssssssssss !@#$%^&* pastu saya masuk2 duduk depan dia (doktor), dia diammmm jer sambil tulis2, sambil selak2, adoiyaiiii... sgt tak mesra alam ok! atlis tanyala keadaan hari ni ke hape ke kan, haaaaa kan ai dah komplen you, takpelah acik bersangka baik la, mungkin dia dah penat dari pg kot, dah boring tgk muka pesakit hiks,

gambar2 juga saya tak snap2 kat spital, gilo ko, mana2 ada tampal, tak dibenarkan amik gambar, kang kena tangkap kang, ada yang panggil polis kang hahahaha takutttttttttttttt

ok2 takpe la, tutup la kisah tu, walaupun sampai skrg saya rasa mcm membazir jer saya pegi spital td cisssssssss

sbnrnya saya tgh baring2 ni ha, sambil on laptop PINK ku ini, layan pulak AFC channel 703 haaaa... nampak plak dimsummmmmmmmmmmmmm uhaiiiiiiiiii meleleh ayak liur ni haaa

ni ha saya google gambar dimsum bg uols pun meleleh air liur sama2 ngan saya nyeh nyeh nyeh


papaaaaaaaaaaa nak dimsummmmmmmm

pang! kena lempang ngan en.laloque, td kata nak makan mee kari, skrg nak dimsum plak hikhikhik

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

ai said... [Reply to Comments]

spital mana la kau pegi tu zaimah oiii...

~adoiiii..bikin tekak aku sentap la nengok dimsum ni wei..huhuhu..

BigMouth said... [Reply to Comments]

jgn makan magi byk sangat!!! Tak elok!! heheheh, ni doktor zahirah eeee!!! Kalau nak makan dimsum tu, ajak lah alang sekai... alang tak pernah makan pun!!!

ciarexoxo (^_^)v said... [Reply to Comments]

hihi....en laloque suda bese tuu..dia konfem sggup ke china skalipung tuk belikan dimsum :)

alamak lupe bg salam..ngehngeh :'D

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

aduhhhh salehaa!! nampak sodap....tak pernah try lagi laa....

kasihatie said... [Reply to Comments]

mashaallah...sedapnyer...

Tijah Lawa said... [Reply to Comments]

slurppp!!!

*mak speechless

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

mmah.. mmg kiter ni kaki makan dim sum.. dim sum kat klcc dh x de dh.. smpi skrg aku tgh cr dim sum yg best nak ajak ko skali g sane..

zino said... [Reply to Comments]

jangan pegi lagi la spital tu.. hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sdp ke dim sum?? lom pnh coberr...

Signorina Syima said... [Reply to Comments]

dim sum!!!

akak jgn lupa ajak saya pi makan dim sum sekali...

sy ngidam jgk

~fara~ said... [Reply to Comments]

amboi,sodap eh nampak makanan tu..huhuhu.

salam perkenalan :P

miMiE aZim@Sk ^V^ said... [Reply to Comments]

salam vp.. nak makan dim sum yer... meh jenguk sini...
http://azimask.blogspot.com/2008/12/ahad-21-12-2008.html

dim sum dia superb... the Chinese restoran yg dim sum dia halal... mmg sedap..
ajak la hubby u makan makan sini... uhhh heaven.....

mieoney said... [Reply to Comments]

wah sdri yg tak peknen ponx dh terliur ngan dim sum nie..huhu

btw dulu ada satu kedai dim sum halal kat plaza masalam sek 9 shah alam..dim sum dia sgt sedap..tp tak taulah kedai tu ada lai ke tidak tp kedainye halal...

miMiE aZim@Sk ^V^ said... [Reply to Comments]

miE suker sgt dim sum juga...
g la kat link yg bagi td tuh...
rasanya mmg sedap n tak menghampakan... eeyyaahhh

noey.rania said... [Reply to Comments]

nampak sedap lerr dimsun tu
x pernah rasa pun....

Musliha said... [Reply to Comments]

AISEH.. SANGAT LELEH AIR LIOQ..

sufia said... [Reply to Comments]

aik... naper g spital plak.. bukan ke selalu chekup kat dr sukhilmi tu?

lily lotus said... [Reply to Comments]

uish takkanlah en.laloque lempang! dia belai manja lagi ado :D

mak budak said... [Reply to Comments]

ala pegi jer restoran amy search tu ha, kat wangsa maju

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

ermmm...

saya pon x pernah makan dim the sum...

nnt ajak saya makan skali yer...

heheheh!

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

akak selalu makan dim sum...tapi yang jual dalam packet...kalau tak silap akak jenama 5 star..goreng pastu makan ngan nasi goreng cina...sedappppp...

mak budak said... [Reply to Comments]

saya penah makan kat cyberview lodge @ cyberjaya. ada chinese restoran dlm tu. memang voila!! sedap sgt dim sum kat situ







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^