Follow Viruspadu

Saturday, January 10, 2009

Indahnya CiptaanNya

Pink Or Blue???? ha teka2 :p








video

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

hilda said... [Reply to Comments]

saya rasa blue ?? tapi kalau ikut ramalam kelander china ..kalau persenyawaan bulan 11 atau 12 2008 pompuan kononnya....

za_planet said... [Reply to Comments]

macam blue je akak!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

blue!!!

ogy said... [Reply to Comments]

blue la rasanya...

ei_da.. said... [Reply to Comments]

i think BLUE.... hehehe

Fao said... [Reply to Comments]

it's a girl.

Fao said... [Reply to Comments]

it's a girl

Fao said... [Reply to Comments]

it's a girl

Syed Mohd. Aiman said... [Reply to Comments]

akak zaimah...

nak tau blue or pink...

nipple si Nisa tenggelam or timbul ??

kalau tengelam girl kalau timbul boy

my pink diary says... said... [Reply to Comments]

blueeeee!!

Fazlina said... [Reply to Comments]

Blue!!!, saya teka dan agak dr memula lagi...cfm baby boy kan...

AiYa said... [Reply to Comments]

BLUE!

ehehehhe

ryani said... [Reply to Comments]

an-nas!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^