Follow Viruspadu

Saturday, January 17, 2009

koleksi bebeh saya

eeeeeeeeeee jiran saya ni masak hape la nih, kuat nau baunya laaa... eeeeeeee geli2 nak muntah!

adoiyai ni la masalah hidung peka sgt time mengandung ni kan, sampai jiran masak apa pun saya nak marah2 hiks

ish saya mcm teringin la nak kuat ukur lantai jusco nun, lama betul tak hirup udara jusco hiks

ok2 sbnrnya saya mcm ala2 bohsan ni, nak tunjuk koleksi2 bebeh saya yang tak seberapa ni kat uols :p saje jer la, boleh gak buat kenangan2 saya, bebeh2 saya + nisa punya ni lokasinya kat bilik bawah, bilik study / bacaan kononnya, tp sampai skrg neh tak pakai2

bebeh = anak patung / teddybear / apa2 jer lah yang comei2

semuanya kebanyakan nya adalah hadiah dari en.laloque sebelum dan selepas kawen, dan jugak hadiah2 dari member2

dari en.laloque, zaman belum berchenta


sincan dari en.laloque jugak


ni dua nisa punya masa hadiah besday dia tahun lepas


ni en.laloque beli masa gi langkawi


dari mcD


ini hadiah valentines day :p


dpt dr member masa konvo


dapat dari secret admirer, chewahhhhhhhh


ni pun tak igt dari sape


ni dari akak jiran bilik UUM dulu


ni dari en. dugong aka abang lee


ni dari en.laloque


tadaaaaaaaaaa... semua sekali

sbnrnya byk lg, ontah lah, ada yang hilang, ada yang bagi orang, jd tinggal nih jer, nisa punya yang pink2 ada kat bilik malas nak amik hiks :p

ok itu jer nak share ngan uols...

daaaaaaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Asmida said... [Reply to Comments]

vp,

amboi, ramainya bebeh. jeles2.
oh, wahai saudari, anda telah di tag. muahahah (gelak jahat). salam dari London!

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai VP...sonok ar baca kisah VP+nisa (yg sgt baik masa kt meja makan...hehehe)+en. laloque..ekceli dh 2 hari dok ngadap blog pink ni jer...klu free bukak le http://fizacomel.fotopages.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai VP...sonok ar baca kisah VP+nisa (yg sgt baik masa kt meja makan...hehehe)+en. laloque..ekceli dh 2 hari dok ngadap blog pink ni jer...klu free bukak le http://fizacomel.fotopages.com

ai said... [Reply to Comments]

sama la ngan aku kt umah ni zaimah! anak2 aku sume dah tak payah beli bebeh lain dah. Aku punye dah melambak2. siap ada yg laki aku bungkus simpan bawah katil bagai. keh keh..mama punye koleksi sangat over! anak2 kempunan la nk beli yg len..keh keh..

vagg. said... [Reply to Comments]

ohh bebeh! bebeh yang beso masa en laloque bagi dulu tuh yang mano?

ChesterChaz said... [Reply to Comments]

wahhh wahh.. byk sungguh collection nye ek.. bucuk x bebeh2 tuh... hehehe..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

hik3..

bebeh beso tuh,nisa paling takot kan?

yg gambo first tuh haha

=)

nisa oo nisa...

za_planet said... [Reply to Comments]

amboi kak.. banyak nye.mesti nisa suka ;).. akak dah sihat ke???masih mabuk2 lagi tak????sbbnye minggu ni baru banyak cerita yg akak upload.. kalau tak sunyi je!! semoga akak cpt2 sihat yee!!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

byk woo bebeh die...

lily lotus said... [Reply to Comments]

kalah gegirl camni u!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

:D ramei nye anak.... leh tido sekatil depa tu kan.. hehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^