Follow Viruspadu

Sunday, January 04, 2009

lg hasil photoshoot :D

lagi hasil untuk kenangan, hasil dari http://cyberphotog.fotopages.com/
















"ok kalau uols berminat nak tgk hasil2 karya mereka, boleh lawat tiga site ni milik pasangan ini
http://miera301.fotopages.com/
http://miera301.blogspot.com/
http://cyberphotog.fotopages.com/

dan kalau nak tahu juga moon hanya mengenakan RM 300 sahaja untuk setiap sesi photog mcm ni ~ harga boleh runding lg ke mcm mana, kena kontek depa la yer, dengan harga RM300 ini, apa yang bakal uols dpt adalah 40 keping gambar berukuran 4r, dua keping gambar berukuran 8r, satu sticky album, erm... lagi, unlimited shots lg, pastu dia bg cd lg, dalam cd tu adalah gambar2 dalam 200 gambar uols yang lain2 yang tak diprintkan tu lah, yelah gambar2 nak masuk blog ke nak wat wallpaper ke kannnnn... gitu

~maaf kalau saya tersilap salah info, moon tolong betulkan kalau silap yer

dan price ini adalah utk outdoor family portraiture , kids birthday , akikah :D

lokasi photog tu adalah uols pilih sediri la, erm, alah tu senang, kautim jer nanti, insyaAllah uols, sgt senang deal dengan moon ni, sbb dia memang adalah orang yang senang dibawa bincang2 gitu

oh2, kalau uols nak dia amik gambar uols kawen ke tunang ke kan, price dia dah lain sikit la yer, harga start dari RM700 - RM1300 gitu"

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

amal said... [Reply to Comments]

salam perkenalan...saya kak mal..kwn ila-jivebumz...so,akk nk tanyer camner nk wat backup ...ari tu,akk ader jumpe..tp tk ingtla post yg maner...leh tolong...anyway,cun2 pic...

amal said... [Reply to Comments]

so,akk nk add vp dlm list,ok...

Musliha said... [Reply to Comments]

comelnya..

vagg. said... [Reply to Comments]

VP.. tak sabo nk tgk gambo pakai baju peknennn

mrs Han said... [Reply to Comments]

kak vp, fiera nak mintak phone number kak miera nie leh tak, nak mintak amik gambar tunang lah....boleh yer.....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^