Follow Viruspadu

Saturday, January 17, 2009

lima kedai :p

tag dari asmida, ish mcm nama citer ali setan lak kan hikhik

"ali setannnnnnnnn ali penipuuuuuuuuuuu" wahhhhhhh tetiba drama pulak! sewel ke hape kan

ok2 jom start!

Soalan: Nyatakan 5 kedai yang anda pantang jumpa mesti nak masuk dan beli barang.

ahaks, adoiyaiii dah lama nau saya tak shopping kan, takpe2, tunggu la saya sihat sikit, harus ku terjah semua shopping complex yang ada kat malaysia ni, list2 barang2 yang teringin nak beli dah berlegar2 ajer dalam kepala hotak ni ha, tunggu lagi nak sampai ke sana jer tak jejak2 lg keh keh

ok2 ini antara list kedai2 yang kalau TER lalu harus saya nak menyinggah :p, singgah tp tak beli pun ada, kopak la acik kalau singgah asik nak beli kan, lain lah kalau income nuffnang sampai RM2k sebulan gitu hiks


1. kedai english style
tak kira la KKhome ke romantika ke, janji ko english style, mesti nak singgah tgk2, kalau tak dpt sgt sgt sgt la singgah, harussssssss jeling kepala teleng2 gitu, itu tanda kasik isyarat kat en.laloque suh dia benti sbnrnya, tp selalunya dia buat2 tak paham jer


2. jusco!
wakakakaka acikkan duta jusco tak terlantik uols, mcm ada ajer kat jusco tu acik nak beli tau, dah kena manderem ngan jusco ke hape ntah

3. kedai pakaian kanak2
ontahla, mesti nak singgah la, nak cari baju nisa, mama pakai baju buruk takpe, tp baju anak mestiiiiiiiii vogue2 gitu, sbb mcm best la tgk nisa cantik2 comel2 gitu kan


4. kedai cenderahati / pink2
saya suka tgk benda comel2, hiasan2 atas meja gitu, walaupun tak beli, tgk2 cuci mata jer dah cukup dah, yelahkan beli2 kang nak letak mana pulak, so cuci2 mata cukup

5. bahagian bantal / cadar kat dalam shopping kompleks
saje suka tgk2 jer, belinya takde la, sbb biasanya cadar2 kan mahal kan, beli kalau betul2 ada duit ajer gitu, so tgk2 jer, lepas tu sambil tgk sambil tu tangan gatal2 la pegang sana pegang sini, lembut kan..... pastu berangan banyak duit, nak tu nak ni, nak cadar tu nak cadar ni, nak toto tu, nak cadar pink ni, hahaha berangan ajer la, belinya idak hiks

ahaks... buat masa ni tu jer yang terfikir, seb baik mintak 5, kalau mintak 10 matilah kena fikir hahahaha, dah la skrg ni otak asik jemmmmmmm jer

saya nak tag sepet la hahaha saje kasik dia hangen sikit :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

1 komen[s]:

Erieq said... [Reply to Comments]

untuk ayie takde ker hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^