Follow Viruspadu

Friday, January 23, 2009

My Frozen Food @ Supermomlittleshop

salam semua, maaf la yer, kesihatan saya agak terganggu kembali dua tiga hari ni, baru plan nak update blog secara kencang, tp akhirnya kesihatan membatasi segala2nya gitu, alah uols pun paham kan, sebab tu saya sayang uols semua, walau mcm mana pun saya tak sihat, saya cuba jugak bukak blog dan jawab2 emel walaupun ada tu yang dah bapak basi emel baru saya balas keh keh keh, eh buat yang emel pada saya, email add saya adalah viruspadu[at]yahoo.com.

ok kali ni saya nak bantu salah seorang member blogger kita ni, dia ni memang seorang usahawan yang cekal lah, saya suka betul tgk orang2 kita berniaga, saya pulak niat2 nak berniaga, tp niat ajer, bergerak nya tak jugak, takpe la niat pun dah dapat pahala gitu kan hiks

kawan saya aka aliah ni berniaga frozen product, mcm karipap, kuih cara dan mcm2 lagi lah, ni antara contoh karipap yang saya copy dari blog dia


ok2, meh baca ni lagi mudah uols faham

M - Murah, harga berpatutan.
U - Umphh!! di jamin sedap..
D - Di buat 100% HOMEMADE.
A - Amat senang di sediakan. segera di nikmati..
H - Halal dan berkualiti..

Produknya terdiri daripada;

Samosa
Tembosa
Bergedil
Chicken Pie
Karipap Sardine
Kuih Cara Manis
Kuih Cara Berlauk
Hunaffa (Roti Jala Berlapis Inti)

Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai produk tersebut.... silalah bertandang ke blog ini... Terima Kasih http://supermomlittleshop.blogspot.com/

apa lagi uols, siapa yang nak buat jamuan ke party ke kat opis ke rumah ke, senang jer, order jer, pastu goreng sendiri gitu kan, senang dan mudah dan sodappppppppppp gitu, tak payah lelah2 nak gentel tepung kannn...

apa lagi klik2 sini tgk2 dulu, mungkin bukan sekarang nak beli kan, maybe later2 ker, takpe, takde sape paksa, kalau berkenan try jer :p

~ alah saje saya bantu kawan2 berniaga uols, tade niat apa2, kalau kawan2 kita maju, kita pun turut gembira gitu kannnnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

1 komen[s]:

JMAM said... [Reply to Comments]

Salam... tq very much VP kerana bagi menumpang iklan di sini.... :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^