Follow Viruspadu

Friday, January 23, 2009

perasan kuat!

ini adalah cerita ahad lepas, yang mana saya adalah seorang yang perasan konon2 badan dah kuat sepenuhnya, boleh tak dengan mengada2nya saya ajak en.laloque jenjalan ke jusco lalalala

alaaaaaaaaaa dah lama lah tak pi jusco dopan umah acik jer haaaa

muka tak payah la nak mekap2, nak tepek bedak pun kim salam la, tak kose acik tau, geli betul ngan mekap2 segala bapak jadah tu semua, memang betul2 natural beuty sungguh la hiks, memang kalau orang tgk, ish apa pompuan pucat ni buat kat sini, lari dari spital ke hape kan hiks


saya sbnrnya berniat nak beli baju sikit, almaklumlah baju2 yang ada semuanya sendat2 belaka, kena la sedo diri badan dan kembang2 setaman ni ha, perut dah kedepan, pakai baju biasa memang buruk nau kekdahnya, saya sendiri nak tgk pun malu :p



tapi tulah, niat dan angan berangan2 saya jer lebih, baru jalan dua tiga tapak dah sibuk ajak en.laloque balik huhuhuh, napas pun dah tercungap2 gitu, gilo lah

sudahnya selai baju pun saya tak beli, hampesssssssssssss

malam tu toksah cakap la, kaki saya punya sakit, sampai takleh bangun, jalan pun dah terbongkok2

si sepet saje sakat saya masa tu
"eh andak jalan dah mcm opah"

cissssssssss!!!!!!!!!!!!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

purple_lav said... [Reply to Comments]

tapi akak totap menten cute...i likeeeeee!!!!!

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

huhuhuuu gitu la bila peknen... ada org ckp kt aku, klu selebet je ms peknen, taknk pakai makeup maybe bby boy..

lillies said... [Reply to Comments]

akak tu rehat2 la dulu...nanti badan tu dah sehat ckit barulah bole ajak cica ukur jusco tu...hehehe...

jaga kesihatan ekk....

lily lotus said... [Reply to Comments]

sian sume dh sakit pas balik meronda..have a good rest

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

natural beauty itu tantekk...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^