Follow Viruspadu

Friday, January 02, 2009

pergi dan balik :p

td pg saya sgt semangat walaupun perut sakit2, pedih2, muntah2 mcm biasa, tp sbb dah malu asik mc, saya gi gak keje

tp skrg saya dah ada kat rumah

hikhikhik

apakah maknanya itu???

lu pikiaq la sendiri!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

Anonymous said... [Reply to Comments]

SALAM VP. i suka baca blog u. lebih2 lg trip u ke sarawak. my husband org sarawak.CONGRATS SBB PEKNEN LG. EYZA ADA BACA PASAL WAN ENON. KALAU EYZA NAK MINTA NO FON DIA LEH X? EYZA DAH DEKAT 2 THN KAWEN, TP LOM ADE REZEKI NAK DAPAT BABY. INGAT NAK IKTIAR CARA BERURUT. TP KAT KL NI X TAU KAT NER? KALAU VP X NAK TULIS KAT SINI, EMAIL LEH X? farzamiel_82@yahoo.com.. thanks vp.

Grow2g3th3r said... [Reply to Comments]

salam kenal...
emm bila baca tentang morning sickness awak ni... membuatkan saya teringat waktu saya mengandung.. macam ni lah jugak.. tapi up sikit.. memang masa tu, asyik kuar masuk spital jer...

eee rasa trauma je pulak....anyway... all d best for you and byk2kan berehat.

Mak Su said... [Reply to Comments]

work from home?

akma....L said... [Reply to Comments]

haha!! lawak!! akk balik umah balik kn?? hehe

InT@N said... [Reply to Comments]

take care...=P

miss dinza said... [Reply to Comments]

Kak Vp kuatkan semangat yur..makan vitamin byk2 nak lagi best mintak mc banyak2 pastu boleh rehat banyak2 sampai sihat..TAke CaRe yur

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

alalallaa..

cian dia..
rest kak VP..


get well soon...

=)

rosealley said... [Reply to Comments]

hak hak, jap jap, nak pk nih;p

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cian kak vp kte....t8 cre ekk kak...

fq said... [Reply to Comments]

wah kak...
nmpk nye da ad tnda2 alesha ngn an-nisa bakl mndpt bby bru je....
betl ke?
hehe...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^