Follow Viruspadu

Saturday, January 24, 2009

Selamat Bercuti dan Selamat Tahun Baru Cina

Dikesempatan ini saya nak ucapkan Selamat bercuti panjang dan Selamat menyambut tahun baru cina kepada semua

kelmarin, masa kepala saya berdenyut2 dicampur pulak ngan muntah2 teruk sampai takleh angkat kepala, en.laloque yang kena hadir meeting terus pecut balik rumah, bayangkan dari putrajaya ke seremban tu, bapak la jauh kan, tp bini dah sakit2 nak buat mcm mana kan, alahai kesian betul laki guwe

sampai2 rumah, dia terus pimpin saya bawak jumpa doktor sukhilmi, dan mcm biasa jugak la doktor nampak muka saya yang pucat lesi jer confirm dia nyakat saya suh tahan wad kekekeke, sabo je la tau


saya memula saspek maybe sbb saya kena kencing manis sbb tu kepala sakit2, so mintak la doktor check

doktor check gulanya rendah katanya sbb tu la pening sakit2 kepala tu, dengan tekanan darah pun tak berapa biasa sbb tu punca2 pening dan muntah2 jugak, pulak tu baby aktif bebenor kan, lg lah mamanya lembik gitu

oh itu jer kot laporan mengandung yang tak abis2 lagi mabuk dari saya, harap2 lepas ni saya dapat berblog seperti biasa kannnnnnn

saya rindu uolssssssss la tauuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Sian VP.Harap2 cepat sembuh ye..baby dalam tummy pun jangan nakal2 ok

Liza said... [Reply to Comments]

Have a good break vp, jaga diri and baby baik2....

zino said... [Reply to Comments]

selamat berehat cuti panjang ni...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

slamat bcuti kak vp...jage diri k...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^