Follow Viruspadu

Sunday, January 18, 2009

Spa Q dan TOk Ti

ahaks, first time ok saya tgk tok ti berlakon, teruja pulak rasa ahaks, saya pulak yang tersenyum2 kambing bila tgk dato' siti tersenyum awwwwwwwwwww



Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

miMiE aZim@Sk ^V^ said... [Reply to Comments]

best ker haa spaq2 nieh.. malas nak follow coz time masak tuhh... huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sikit jerk part tok ti tu...x puas...mahu lagi!!!

Asmida said... [Reply to Comments]

ct dah kurus skang, kat dlm tu berisi lagi. owang kaya ni, nak kurus kejap je jadik. boleh beli mesin2 segala. aku ni bila la nak kurus2?*sigh* sebab tu le dah lama dah tak amik gambo. vp, lepas ko deliver baby meh kita kurus sesama, wokey.

AQisH said... [Reply to Comments]

emm..minah ni kontrol sgt lah..x best laaa huhu..

Abang Long said... [Reply to Comments]

Setiap petang inilah rancangan kegemaran isteri.

sWeEtdARLinG said... [Reply to Comments]

ahaks!! yang "dato' rohani" tu awat pakai tudung cam dato' siti jugok... pesen kaaa?

-Misztake- said... [Reply to Comments]

vp..
saya ada tgk masa ni..
kemain tunggu..
ingatkan lama part dia..
skali, kejap giler

Ceera said... [Reply to Comments]

eh eh.. kaksiti ku... dah berlakon sudah.. wpun skit, jadik ler.. bukan senang tuu..

Erieq said... [Reply to Comments]

gambar nyer tak kua2 pun andak







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^