Tuesday, January 13, 2009

tafsir mimpi

hari tu saya ada lah mimpi sesuatu, alah mimpi bukan2 ajer uols, so alang2 saya cuti lg nih, dan hari ni badan saya mcm sihat sikit mengadap pc ajer kojo eh, saya pun google2 la, google tafsir mimpi gitu, terjumpa la satu blog 1001 rahsia diri ni, terima kasih kepada blog itu sbb ada banyak tafsiran mimpi, mcm best pulak baca, ni ada sikit saya copy sbb mcm best pulak mimpi2 mcm ni kan hiks

1. Mimpi mendapat kasut-alamat naik pangkat ---> ni harus paksa en.laloque mimpi ni, boleh ke paksa2 dpt mimpi gini hikhikhik

2. Mimpi melihat pasu bunga-alamat akan mendapat pekerjaan yang diharapkan ---> sape yang belum dpt kerja atau nak dpt kerja yang lain, haaa tggu la mimpi ni yer

3. Mimpi rumah terbakar- maksudnya akan datang kekayaan berlarutan ---> tu dia ... lain kan, mimpi rumah terbakar ni maknanya dpt kekayaan pulak :p kalau terbakar betul2 baru haruuuu

4. Jika anda bermimpi menggendong bayi bertanda akan mendapatkan rezeki yang baik ---> saya suka betul mimpi yang memberi rezeki neh hiks

5. Jika anda bermimpi buang air kecil (kencing) bertanda akan ada yang menimpa rumah iaitu pencuri akan datang. ---> ini bahaya nyah, mak takuttttttttttt

6. Jika anda bermimpi haus sekali, bertanda anda akan menerima suatu rezeki dari hasil keringat anda sendiri ---> hiks mimpi rezeki lagi

7. Jika anda bermimpi sembahyang bermakna akan memperoleh kebajikan dari orang yang anda pernah tolong ---> alhamdulilah kannnnnn...

ini jer saya copy sikit, nak baca byk2 tu uols masuk la blog dia sendiri yer, punya la byk dari A sampai Z gitu,

tp papepun mimpi ini hanya mainan tidur yer uols :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

oic vp mimpi ape tu eh??

syanis said... [Reply to Comments]

leh bg link blog tu kah

ryani said... [Reply to Comments]

lately slalu sgt mimpi dukung baby..agaknye sy nak dpt baby kot..insyaAllah..hehehe

lillies said... [Reply to Comments]

yang best kalau dapat rezki mencurah2 tu..hehehe..

liwaniel said... [Reply to Comments]

selalu tak ingat mimpi ape

AiYa said... [Reply to Comments]

klu mimpi asik jatuh katil ja, apa maknanya plak?

lily lotus said... [Reply to Comments]

tq for the info!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alhamdulilah.. moga2 mimpi dilimpah rezeki tu... menjadi kenyataan ya vp

lin said... [Reply to Comments]

http://1001rahsiadiri.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^