Follow Viruspadu

Thursday, January 29, 2009

viruspadu DOT com

salam

Saya rasa segelintir daripada uols mungkin dah tahu yang saya memang dah ada DOTcom sendiri, cumanya saya masih menggunakan khidmat blogspot sebagai hosting.

Buat masa sekarang saya masih dalam usaha untuk menambah mencantikkan apa yang patut la, tp saya tgk, mcm tu jugak blog saya keh keh keh, nampak sgt la saya ni tak kreatif :p

saya terfikir jugak nak buat 3 column, tp masih dalam perancangan lagi

kalau uols ada idea atau nak sumbang idea kat saya apa yang perlu dan tak perlu saya masukkan dalam DOTcom saya tolong la sumbangkan idea tu yer, idea anda sangat2 la diperlukan gitu

ok ini link nya http://viruspadu.com/

salam sayang dari viruspadu @ makmah @ vp

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

vagg. said... [Reply to Comments]

yang first skali.. maklang nak header gerak2 gitu.
sebab smpai sudah maklang tak reti nak buat hahaha tensi

cepatla launch.. ku tak sabo..hiks.

dan rindu entry2 berkoyan2 mu tiap ari mcm dlu

Shafie said... [Reply to Comments]

menjeles gak...
xpe bley maju kn ckit2..heheh

ummi balqis said... [Reply to Comments]

kak vp (silent reader nih!)

saya cadangkan akak wat 3 columns. nampak kemas sket tau..

saya penggemar 3 columns. =)

visit me ok?

http://linsharliana.com

tengkyu kak.. =)

take care tau.

Mak Su said... [Reply to Comments]

waahhh, vp melangkah lebih jauh...walla

Erinsza said... [Reply to Comments]

HI vp lama tul saya tak kesini... dah tukar .com, tapi I tak de Idea nak bagitau tapi NAK mintak Idea kat vp...bolehkan... mcm mana vp buat .com under blogspot ye...

nak tahu lah...

ermmm I nak bagi tau YG I pun dah tukar .com jgn lupe lawat I nanti ye

www.erinsza.com

Fazira Aziz said... [Reply to Comments]

hai VP yang chantek.me also silent reader. tak pandai la nak coment sgt tapi ira suke background pics rather than plain colours. tp ape pun up to u vp..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^