Follow Viruspadu

Friday, January 30, 2009

viruspadu DOT com


Salam semua

Tahniah buat saya :p kerana telah berjaya menDOTcom kan viruspadu blog ini. walaupun masih menggunakan khidmat blogspot sebagai hosting.

Sebenarnya saya dah register DOTcom saya ni lama sudah, cumanya lagi saya tak war-warkan ajer. Almaklumlah uols pun tahu keadaan yang tak berapa mengizinkan ni kan, sejak mendapat rezeki berganda2 ni, saya bersyukur sangat, cuma biasala saya tak tahan dengan mabuknya yang maha hebat ni. Setiap orang lain dugaannya, kalau ini dah tertulis dugaan buat saya, saya terima dengan hati terbuka :)

Sebelum saya menggunakan DOTcom ini harus la saya mencantik2kan dulu kan, sebenarnya DOTcom ini masih dalam pembinaan. Waktu saya sihat saya cuba la godek2, kan senang kalau saya ada manager jugak hikhikhik.

Ok uols, ini cuma entry pembuka bicara jer, dan tarikh juga tiada apa2 yang istimewa, saya akan guna sepenuhnya setelah siap semuanya.

Doakan kejayaan saya menggodek blog ini yer

Salam

18 komen[s]:

intanjameel said... [Reply to Comments]

huhu...redah dulu ye dik.. kita pon dah pindah dotcom

farah amoi said... [Reply to Comments]

salam..

bile nak masuk umah baru ni?

bole x buat tutorial...
and bgtau berapa kena pay for fee utk pakai domain sediri ni?

Sikelu said... [Reply to Comments]

tahniah la...
selamat bertakhta di rumah baru, semoga lebih meriah dan bertambah-tambah mutu.. :)

ija said... [Reply to Comments]

helo..helo..hiks..

Anil Wanina said... [Reply to Comments]

umah dah siap.. bila nak pindah barang? ramai dah pindah umah kat dotcom ni.. kang ajar la ek... :D

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

waa mah..harus ajar mah...hiks...teringin gak nak berumah baru...

Ceera said... [Reply to Comments]

eeeeee jeles

Shafie said... [Reply to Comments]

satu perkembangan yg bgs :D

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

syabas VP...dah ada.com sendriks...mesti lagi gempak n kedaboomm!!!!

eyna said... [Reply to Comments]

waa tahniah vp :)

luvmum said... [Reply to Comments]

salam tahniah vp...

Hasbullah Pit said... [Reply to Comments]

Kenapa tak linkkan blog lama ke viruspadu.com?

MamaZulaiqha said... [Reply to Comments]

salam...baru hari ni dja berkesempatan membaca kisah bidadari syurga alesha abriza...tersentuh dgn semangat juang dia...sayu...dah bengkak mata dja...mungkin juga alesha sekarang bermain bersama2 zulaiqha di sana...
anyway skrang dah ada pengubat walaupun tak kan sama dengan alesha...wish u happy always...

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

congratz to u sis with ur new coming baby and also with this new dot com..tak sabar nk nengok new bb mesti comel mcm akak n nisa!!

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

tahniah kak VP sbb suday ade dot com sendiri...hias ccantik yek kak vp yek

:)

juelee said... [Reply to Comments]

tahniahhhh kak dah ada dot com dot my hehehe

-Misztake- said... [Reply to Comments]

wah.. vp sudah berpincah ke rumah baru..
:)

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

congratz sis dh pindah umah baru! meriah dgn kaler pink...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^