Follow Viruspadu

Thursday, February 19, 2009

anashhhh aaaaaaaahhhh

anashh aahhh ~ maksudnya panas laaaaa

tp panas2 pun muka tetap cover cumilsss gitu kan, konon nak bajek jelita la :p


sebenarnya kembara saya ni dah 3 minggu aircondnya rusakkkk uols... arghhh very the tekanan tau

masuk2 kereta, dah la panas, hati bertambah2 la panas kan, gitu :p

untuk membuktikan saya bukak tingkap, saje letak tangan mcm tu uhuk2



"papa, kalau mcm ni, ma nak mc seminggu la"
"kenapa pulak"
"sbb tak tahan kembara takde aircond, panas"
"alah bukak la tingkap"
"udara tak sihat" ~ very the mengada2 tau
"alah kejap jer, minggu ni kita hantar baiki"
"tak kira, nak mc jugak, nanti kalau bos tanya, ma ckp, papa yang bersalah terhadap kejadian ini, sape suh papa tak baiki aircond, haaa..."
"ek elehhh minah ni"

ahaks ahaks ahaks

dan tiap2 hari setiap petang, tiap kali saya drive pulang, tiap kali tu jugak saya call en.laloque ngadu panas wekekekeke, saje kaco bior dia tensen wekekekekeke... ampun papa! ampunnnn!!!!

tgk muka saya adalah sudah merah2 tahan panas


minggu ni kita hantar baiki yer papa :D

"laloque said...tgk keta org beriman cam papa... sejuk jer"

hampeh mu!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

tgk keta org beriman cam papa... sejuk jer

~~ciklinn~~ said... [Reply to Comments]

alahai ciannyer.... takper nanti cik abang gi pi betulkan....


hahahahah bukan main ayat en laloque tu.... kete org beriman yerk..

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to Comments]

sabo yer zai... he..he.. lps nie sure sejuk air-cond kete tue.. best apa MC seminggu .. takut bos jer la hangin nantie ;-)

ai said... [Reply to Comments]

dah nampak pewot kau zaimah.. :P

peej said... [Reply to Comments]

huish..paling x sabggup if kete a/c rosak kan..
die punya bahang tu..mcm nak pengsan kan..

Charms Allure said... [Reply to Comments]

Bila teringat tak tahan air con ni mmg nak tergelak.. akak masa kecik dulu keta abah bukan ada air con pu ok aje.. mabuk sikitlah tapi.. sekarang ni.. tal tahan.. tapi lately mmg panas pun..

Ceera said... [Reply to Comments]

muahahahaha..

beriman la sangatttttt.. tu la, lain kali tau skit bawak manual.. kalau tak leh tukar keta dengan abgndak..

NuRuL FaRiHa said... [Reply to Comments]

kak vp nampak makin comel la peknen2 nih....huhuh takper anash shikit jer... =)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hahahaha lawak2!!....kite saya pun sejukkk...beriman kah?? huhuhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^