Follow Viruspadu

Thursday, February 19, 2009

apa di dalam?

ini bag make-up saya, yang saya bawak ke hulu ke hilir, bag ni hadiah dari blogger jugak, mommy lily :p... sangat memberi jasa beg ni tau, sampai lebam2 dah kaler pink dia, dulu awal2 masa dapat tu pink dia masih bercahaya lagik tau

apa ada di dalam? jom kita bongkarkan :p


very the rojak tau!

disebabkan muka saya pun tak la sensitip sgt kan, so main bedal jer la, kalau apa2 dah abis ke, saya tak la carik brand yang sama jugak, saya main belasah jer, janji adooooooooo!

dulu penah try clinique, beria2 beli satu set bagai, yolah masa tu belum ada anak lg kan, berdua jer ngan en.laloque, masa tu la perabih duit laki wakakaka, muka memang lembut dan best toksah cakap la, tp sayang jer, sbb jarang pakai, ada yang saya buang, mcm pencuci muka ngan toner dia, sbb dah bertahun tak abis :p itu je la, pastu nan ado nak beli dah

tp orang cakap, tak elok campur2 produk kan, takut kesan jangka panjang la kan,

erm...

reply: rynas, emel saya viruspadu[at]yahoo.com
miss dinza, itu cermin sbnrnya, hadiah dari blogger, kak ed :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah comei ar beg camtu.. suke tengok kaler die..

rynas said... [Reply to Comments]

VP bleh bg email add tak..nak benda sikit nak tanyalah. Plsss...ya..tq

miss dinza said... [Reply to Comments]

comel nyur bekas compact powder warna pink tue..beli kat mana kak vp..brand apa ekk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^