Follow Viruspadu

Monday, February 23, 2009

dah boleh jalan2 shopping dengan aman :D

semalam petang weols kuar jalan2, jalan2 cari susu nisa la apa lagi, wyeth progress gold payah nau nak carik sekarang la, plis laaa... geram acik tau! pegi jusco... yilek!, pegi tesco pun yilek! last2 pegi giant senawang tu baru ada, tu pun betul2 tinggal satu tin jer, gamaknya kalau takde gak kat senawang, kena gi KL semata2 nak beli susu huhuhuhuh... gilo ko

dah beli2 susu semua, lupa pulak nak belikan sabun ngan shampoo nisa, kakmasz dah pesan kata stock mandian nisa dah abis pulak tu, ish la... benda yang sepatutnya beli, lupa pulak, yang tak patut beli pulak berderet2 dalam bakul, ish ish ish, ~sambil geleng kepalo mengenangkan masa depan :p

dan saya perasan sekarang saya adalah sudah bertenaga tak mcm sblm ni lalalalala


haaa uolss, buat peminat2 adam AF kat somban ni, rugi la uols tak gi giant senawang semalam, siap ada persembahan adam menari2 lagi ok, patut la kat luar mcm ramai orang yang luar biasa gitu, alah saya tak dpt tgk dekat2 la, encem ke idak ke, tgk dari kejauhan sajork


dah zoom :p tp still tak dpt snap muka dia encem2


chehhhh nak jugak ada gambar saya berlatar belakangkan adam tgh menari2 tu, hahahah konon bukti la saya ada di tempat kejadian gitu

kat seremban ni bukan mcm kat KL nun, persembahan artis selalu jer kita dpt tgk kan, kat sini jarang jarang jarang benau berlaku, kepada pengurus2 artis, sila manage artis2 uols selalu datang seremban yo! hiks...

bila dah terasa bertenaga mcm ni kan, mula lah otak ligat berfikir kan

terasa mcm nak gi bercuti2 Malaysia la pulak, tahun lepas saya plan bulan doblas nak gi jalan2 ke Melaka, tp tak jadi sbb saya mabuk2 kan, wahhhhhhh... boleh la mcm ni... teruskan plan yang tertangguh gitu

yey! yey!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

wah rugi2 tak gi dating semalam...

ratna said... [Reply to Comments]

baik pi jalan2..cuti2 m'sia skrg. nanti kang 44 hari tak leh nak jalan2..

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

baguslah dah sihat mah!!!!
nisa pun dah makin ayu sekarang he he he

liwaniel said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..vp dah sihat...leh la pegi cuti2 malaysia...nak bercuti ke mana tu?

AyangAizul said... [Reply to Comments]

best la dah leh g jejalan... kita lak m'ganti akak tak larat nak g memana. xlarat satu hal, tp mls yg lebih pun... sgl2 nyer mls nak wat. kalo leh nak tido jerk... hiks

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh..bestkan dpt jenjalan

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

baguss akak daa kuat btenaga daa...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^