Follow Viruspadu

Wednesday, February 25, 2009

gambar lama yang cute

maksud saya bukan la saya cute, tp nisa tu la, cara dia senyum tu, cute banget, nampak nakal sgt

gambar ni adalah sekitar bulan july 2007, maknanya usia nisa baru 3 bulan, dan saya adalah sangat berisi masa tu kan, tgk lengan ajer dah tahu :p

aktiviti semalam takde apa yang menarik, dan jugak adalah malas nak snap2 gamba, ralit baca novel kekdahnya :p

semalam weols masak2 ajer kat rumah, masak sardin ngan telur masak kicap jer :p, walaupun masak2 adalah simple, tp sangat la kenyang nak mamposssss... sbb boleh tambah nasi tanpa rasa was2 ;p boleh tambah lauk tanpa ada orang sebelah jeling2 sambil berkata dalam hati (tambah lagik! byk giler minah ni makan) hahahahaha...

ok2 saya dah habis baca novel berhantu tu :p part last2 tu byk yang sedih2, nangis2 saya baca, seb baik ending dia best, kalau tak... mau saya bakar novel tu kang!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

xadil... pic papa yg kiut xbubuh sekali

ratna said... [Reply to Comments]

iyer..sgt comel.. kecik2 mata dia senyum

nenekrock said... [Reply to Comments]

kiuttnyaa nicaaa
x tumpah cm mama dia hehe ^ ^

shitah said... [Reply to Comments]

kiut lah.. huhu.. nica cam nakal jer...

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

aah lar. tp muke nisa lain sket mse kecit. tp cute gilerrrrr.

mamaadam said... [Reply to Comments]

ala comelnye dier... time2 mcm ni memang best main2 ngan baby kan, dia tau senyum je

liwaniel said... [Reply to Comments]

mmg sgt comel la

bOnda said... [Reply to Comments]

nisa senyum nakal.. =)

tilmiizun said... [Reply to Comments]

VP baca novel masa peknen ek?

maybe Nisa dapat adik pompuan gak kot sbb org2 tua kata,perbuatan mama masa mengandung sedkit sebanyak mempengaruhi jantina kandungan...biasanya pompuan je yg suka baca novel..;)

tilmiizun said... [Reply to Comments]

VP baca novel masa peknen ek?

maybe Nisa dapat adik pompuan gak kot sbb org2 tua kata,perbuatan mama masa mengandung sedkit sebanyak mempengaruhi jantina kandungan...biasanya pompuan je yg suka baca novel..;)

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

alahaiiii...

comeynyerrrrr....budak lelaki yg jalan kt blkg tuuuhh!!!

hakhakhakhak!

xdelah!

yg comeyyy adalah saya....hahahahah!

tak2....

vp n nisa sgt kiuttttttt dlm gmbr ni....rasa cam nk geget pipi dua2 nih!

ARIBA said... [Reply to Comments]

ni bukan cute..ni namanya comei...;-)

rillys said... [Reply to Comments]

nisa yg sgt adorable!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

cutenya nisa...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

cutenya nisa...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

nisa tomeiii.. eee bestkan nasi kicap dan sardin... sempoi but nice.. nak lak ado telur dadar...
selera dah okes la ye skang ni ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^