Follow Viruspadu

Saturday, February 21, 2009

Mulanya Satu CINTA

novel terbaru saya, beli kat popular semalam, boleh gak di baca diwaktu lunch yang panjang kan, atlis ada gak benda berpekdah yang saya buat kannnn...


mulanya satu cinta... untuk bacaan ringan2 gitu, kisah cinta pelajar di luar negeri, kawen masa belajar, ha gitu la, lepas tu curang, lepas tu menemui cinta baru :p


saya pun belum baca isi dalamnya, nak hurai panjang2 kang salah pulak


kalau uols berminat nak beli, terjah jer popular, siap ada diskaun lagi untuk pemegang kad you, mak skeeeeeeeeeeeeeeeee


harga novel ini adalah RM18 tak silap saya, tp ai ada kad gitu, dpt 15% diskaun yuhuuuuuuuuu... lepas diskaun berapa???? ha tolak le sendiri

membaca amalan mulia! chewah dan2 tu jer :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

salam hari minggu.. selamat membaca novel terbaru..hehe

IxoRa said... [Reply to Comments]

Dulu...masa zaman anak dara, sy sgt la rajin membaca novel.

Tp skrg, bila dah tukar zaman....angan2 beli nak bace...sampai habis tahun pun tak juga habis baca!

Ish ish ish..... :P

bOnda said... [Reply to Comments]

samalah ngan kita ixOra
kat umah ni ada 2 nOvel adik saya bagi bulan lepas..tak sempat2 nak baca..hiks =)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahh
ceta nih besss woo!!!....lagi satuu Serasi Dihati...pun beshhh!! perghhhh sampai skang masih melekat di otak pikiran ku...hehehehe....nak baca sinopsis ado kat blog saya tuu....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^