Follow Viruspadu

Tuesday, February 24, 2009

novel ini berhantu ooooooooo

siyes weiiiiiiiiiiii novel mulanya satu cinta ni betul2 berhantu ok

betul2 memikat hati saya untuk terus bacaaaaaaaaaa... bacaaaaaaaaaa... bacaaaaaaaa

saya baca time lunch kan, tak sedar masa berlalu, sampaikan saya rasa mcm nak hentikan jam tu dari bergerak jer tau, gila lahhhh!

time lucu, saya tersengeh sorang2, time bengang, saya pun bengang, adoiiiiiiiii... dah mcm orang tak betui lak kekdahnya layan novel ni

saya belum abis baca lagi ni, tp tinggai beberapa bab jer, ish tak sabar la pulakkkkk

uolss... best gilak ok novel ni, saya rekemen uols beli, tp kalau uols baca, tetiba uols rasa tak best, itu saya tak jamin ok hiks

:p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahh!!
memang bes gilakkkk3!!....kan kan...

princess ellain said... [Reply to Comments]

akk try bca buku keluaran jemari seni plak...
best citer2 dia....
antara citer2 best:
lily buat najah..
5tahun 5bulan...
aa+bb...
tentang dhiya...

ella siap nangis2 bca kalo citer tu sedhey...

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to Comments]

zai kita nk rekemen satu novel yg bestttt giler dari novel nie iaitu "andai itu takdirnya " penulis siti rosmizah ..publishernya Book Prima .. bestttttttttttt sgt2

cik wanie said... [Reply to Comments]

kak vp,
wanie pun baru beli smlm novel nie,
dari baca kat belakng nie mmg bestlah,
tapi wanie masih blum berkesempatan tuk baca lagi,
hehehehehe:)

Anonymous. said... [Reply to Comments]

hmmm apsal tiba-tiba rasa nak pergi beli novel ini skrg jugak ye? penangan kak vp sungguh ganas tau huhu ...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh..oh.. lama dah tak membaca novel ni.. tgk tajuk macam best je kan

hilda said... [Reply to Comments]

pinjam jer .. boleh ker..

La Ujie 'da Brutalie said... [Reply to Comments]

ermm..lepas saye baca tulisan2 ramlee awang musrhid..saya tak pernah rasa nak beli novel tulisan orang lain..teruk kan? tapi itulah hakikatnya...

lillies said... [Reply to Comments]

memang best bila dpt sama2 hayati watak2nye..
akak tryla Lily Untuk Najjah tu...
3x baca, 3x saya nanges...bengkak2 mata..hehehe....

Umi Nawfal said... [Reply to Comments]

fuh! baru jek beli novel tuh kat pasar mlm kejap td.. nak gi bace nih..!

amizah said... [Reply to Comments]

dah lama tak baca novel...masa bujang2 dulu mmg suka kumpul novel...tp skrg tak de masa nak bc novel...tp bile vp ckp best nak beli gak la...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^