Follow Viruspadu

Wednesday, February 11, 2009

saya @ 5 bulans

ada yang nak tgk mcm mana rupa saya peknen kan, ala... kalau takde yang request nak tgk pun saya nak letak jugak gambar saya hikhikhik... awwwwwwwww

ini lah saya pagi tadi, sebelum bergerak ke klinik pakar, saya sudah 20 minggu peknen atau pun tepat2 5 bulan gitu :p perut tak nampak sangat lagi, pipi je yang over2 kembang tauuuu

baju itu lah antara baju yang saya sambar shopping tak sampai sejam kat jusco tempoh hari, alah uols baju simple2 ajer, asalkan beso! asalkan selesa!

oh yer, baju peknen lama2 saya, saya dah kasik kat akak saya masa dia peknen hari tu, sbb tu saya shopping baju lain, tp best la shopping baju peknen, merasa gak saya baju baru lalalalala

pagi tadi zack-u siap cakap "andak pakai baju mcm nak gi jogging pulak"

hiks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

muka mah nampak tembam tapi cute lerrr......

~~ciklinn~~ said... [Reply to Comments]

alahai kecikk jer masa pegnnat....

edrina said... [Reply to Comments]

wah vp dah 5 bulan? kejap jer kan. rasanya baru lagiks vp bagitau peknen :-). Harap vp sentiasa & lebih sihat lepas ni. u take care kay!

KV said... [Reply to Comments]

baju joging pun baju joging lah. Janji baru baru. Hik hik

Mabuk teruk lg ker?

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

ade la gaks sket2 cm baju joging..xpe...mama ranggi...

miss dinza said... [Reply to Comments]

wahh..mcm x caya akak dah preggy 5 bulan..rasa mcm baru jer lagi..

miss dinza said... [Reply to Comments]

wahh..mcm x caya akak dah preggy 5 bulan..rasa mcm baru jer lagi..

TeacherNunu said... [Reply to Comments]

bestnye.kiranya lagi 4 bulan la yeee nak bersalin..:)

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

VP....
Syoknyerrr nk dpt baby.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^